Steveco Areena 21.4.2024

torstai 3. heinäkuuta 2014

Hyvinkää Golf väylä numero 11 taustalla lumeton Hyvinkään Sveitsi.
Tänään olin mukana (töpeksimässä) seuraottelussa HyG-KG, se ei vaan nyt oma peli kulje niinkuin pitäisi,syytä siihen en tiedä, jos tietäisin niin pelaisin paljon paremmin.
Seura tarjosi  edestakaisen bussikuljetuksen Hyvinkäälle ja takaisin,Green fee maksoi 30€ sisältäen keittolounaan niin eipä tuo pelipäivä kovin kalliiksi tullut.
Ensisen työporukan (VR:n) mestaruuskisat järjestetään tällä samaisella kentällä 22-23.8 joten tämä oli samalla tutustumiskäynti tuota kisaa varten.
Kuvassa palkintojen jako,en tullut palkituksi.
Golfissa amatööritasolla palkinnot ovat hyvin vaatimattomia arvoltaan usein pikkulahjakortteja golfkentän myymälään tai kuten tänään tusina palloja voittajalle ja muille vielä vähemmän.
Usein pelaajat pelaavat lisäksi pientä rahapeliä skiniä jossa asetetaan pieni väyläkohtainen panos.
Väylällä parhaan tuloksen tehnyt korjaa potin jos 2 tai useampi pelaaja tekee saman parhaan tuloksen niin potti menee jakoon eli siirtyy seuraavalle väylälle.
Tänään tuo panos oli 5€/18 reikää ja kun koko bussiporukka 22 henkeä lähti kisaan mukaan niin potissa oli 110 Euroa.
Viisi ensimmäistä väylää meni tänään jakoon joten väylällä 6 (par-4 ) jaossa oli 36 € jonka onnistuin voittamaan par tuloksella kun birdie kierähti kupista ulos.
Ilman tätä skini voittoa päivä olisi ollut  pelillisesti todella surkea.Sää oli tuulesta huolimatta kesäinen, ukkonenkin jyrähteli ja pari tippaa satoi vettä mutta se ei peliä haitannut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.