Steveco Areena 21.4.2024

torstai 1. tammikuuta 2015

Uusi vuosi uudet kujeet

Rakettipakettien esittely menossa.
Vuosi vaihtui taas perinteisin menoin Nikon ja Ennin raketit ammuttiin Sibeliuksen puistossa taivaan tuuliin jo tunti pari ennen vuodenvaihdetta.
Tinat valettiin ja niiden ennusmerkit tutkittiin tarkasti, minulle näyttäis tulevan rutkasti rahaa tulevana vuonna,ainakin näin minä tinani tulkitsin.
Vuodenvaihteessa meitä ei ollut valveilla kuin 2 puolisoa,pienemmät oli jo hyöhensaarilla.

Teneriffalle lähtö lähestyy, kohta se on ryhdyttävä pakkaushommiin,pari juttua pitää matkaa liittyen pitää vielä hoitaa, auto pitää poistaa liikenteestä sen pystyy itsekin hoitamaan Trafin nettipalvelun kautta.

MasterCard Golf kortin päätin  hankkia pitkälti juuri tuohon korttiin sisältyvän matkavakuutuksen takia,olen kuitenkin pettynyt siihen syystä että 75% matkakuluista pitää maksaa kortin luotolla jotta vakuutus astuu voimaa.
Olen maksanut luotolla lennot ja vuokraamani auton mutta 3 kuukauden vuokria (jotka ovat olennainen osa matkakuluja) en pysty maksamaan luotolla koska korttitilille on tehty esto siirrosta ulkomaalaiselle tilille.Varmistin tämän vielä eilen käymällä pankkikoonttoorissa kysymässsä asiaa.
Tarvitsee käydä vielä vakuutusyhtiössä ottamassa matkavakuutus.
Eihän tässä sitten juuri muuta kun ladataan kaikki kamerat ja muidenkin aparaattien paristot ja aletaan pakkaushommiin.

Kaikille tämän blogin lukijoille oikein hyvää ja onnekasta uutta vuotta.

2 kommenttia:

  1. Hyvää matkaa Eija ja Seppo, toivottavasti tina tietää, rahaa. Laita heti bonot ja veikkaukset sisään Puertossa, ja kavereille terkkuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaima.Yritän ainakin, jospa se joskus antaisi edes omat takaisin.

      Poista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.