Kotkan satama 18.8.2024

lauantai 13. kesäkuuta 2015

Mökki touhuja

Myydähän tuo pitäisi koko halvatun mökki eihän siellä ole kuin jatkuvaa remonttia tiedossa mutta eipähän tarvitsi jouten olla ja peukaloitaan pyöritellä.
Nukuttaakin ihan mukavasti kun ensin kiertää golfkentän (8Km) ja tekee sen jälkeen mölkillä 10 tuntia hommia,selkä on välillä niin jäykkä ettei meinaa autosta ulos päästä.

 Tänään sain mökin terassin ja raput valmiiksi.

Saunasta laiturille vievät "pitkospuut" päällystin kestopuulla nyt ei mene tikkuja jalkapohjiin.


Saunassa olevat alkuperäiset panelit olivat jo kellastuneet ja ehkä joku olisi ne vaihtanut ne uusiin mutta me käsiteltiin ne PT:n kanssa ruskealla petsillä ja lauteet vedettiin mustalla saunavahalla.
 Kyllä ne taas yhden kymmenen vuotta kestävät meidän käytössä itse saunan kiuas vetelee viimeisiään sen vaihto tulee ajankohtaiseksi piakkoin.
Löylykauha on vanhasta draiverista tehty sitä en vaihda enkä myy edes mökin mukana.

Vanhoissa jenkkifilmeissä tuollaisen meidän saunan värinen mies istuu talonsa kuistilla tuollaisessa kuvan kiikkutuolissa ja polttelee maissipiippuaan kyllä minäkin joskus ehkä kerkiän tuossa istumaan.

3 kommenttia:

  1. Tuo teraaassi toikin mökkii niin suuren lisän etteihän tuosta mökistä enään voi edes luopuakkaan. Se on nyt hieno mökki jos on ollut sitä ennenkin, mutta terassi toi hienon lisän, kuin pisteen iin päälle.
    Onko se sähkölaite hyvin pelannut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuulimyllyt ja aurinkopaneli tuottavat sähköä joka riittää valaistukseen sekä radion/ tv:n käyttöön eipä juuri paljon muuhun.

      Poista
  2. HYVÄÄ JUHANNUSTA, hienosti olet kaiken laittanut. Terkkuja täältä napaseudulta, ainakin siltä tuntuu:)

    VastaaPoista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.