Steveco Areena 21.4.2024

sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Minne mun polkuni johtaakaan

Eilen polkuni johti Santalahteen josssa ei vielä uimareita näkynyt , pari rouvaa istui penkillä nauttien keväisestä auringon paisteesta.
Kuvassa vasemmalla näkyy (huonosti) sinitakkinen aarteenetsijä joka haravoi rantahiekkaa sähköisellä metallinpaljastimella (miinaharavalla) kysymykseeni onko mitä löytynyt hän vastasi:-vain 10:n centin kolikko.En jatkanut keskustelua pidempään mutta eihän tämä takapajula mikään raharikkaiden aurinkorannikko olekkaan vaan synkintä työttömyys aluetta,on maamme köyhä ja siksi jää jos kultaa kaivanet.
Itse olen kiinnittänyt viimeiset lanttini matkailuun toivoen löytäväni kullan arvoisia kokemuksia, ensin niitä etsitään Toukokuussa Madeiralta ja sitten Syyskuussa Andalucian seuduilta.
Tuonne perimmäiselle matkan etapeille on suunnittelu vasta alkuvaiheessa täytyy ottaa huomioon että  ehkä rouvat haluaa tehdä muutakin kuin istua auton takapenkillä.
Marbellasta löytyisi varmasti mielenkiintoinen kauppakeskus heille,itseäni kiinnostaisi ajella vakoisten kylien reitti lävitse.

4 kommenttia:

  1. Reitti on hurmaava. Uskon, että takapenkkiläiset viihtyvät sillä paremmin kuin Marbellan huippukalliissa ostarissa. Itse ajelin reitin bussilla paikallisen matkatoimiston järjestämällä retkellä. Oikein onnistunut.

    VastaaPoista
  2. Ferias ja muut festarit syyskuussa.
    http://www.andalucia.com/festival/monthlyguide-sep.htm

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Poistin tuplan.Tallennsin linkin tutkin paremmalla ajalla,kiitos.

      Poista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.