Steveco Areena 21.4.2024

sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Täytyi sen taas kapseli niellä kun vaivasi niin eturauhasta.

 Käytin Maunoa tänään taas pikku kusetuslenkillä golfkentän maisemissa,Mauno oli innoissaan tutki ja haisteli kaikki mahdolliset ja mahdottomat paikat.

 Nämä hanhet ovat ilmeisesti niitä Kanadan hanhia ne eivät ole ainakaan vielä pesietyneet kentällämme toivottovasti jatkavat matkaa.
Kuntoni ei ollut hyvä tuon lenkin aikana oli ihmeen voimaton olo, lievää kuumetta ja virtsaus vaivoja.


Hakeuduin iltapäivällä hoitoon terveyskeskuksen päivystykseen ,suhtkoht nopeasti pääsin 20 min. kului puhelinjonossa ennenkuin hoitaja vastasi ja pääsin kertomaan vaivoistani,hän kuunteli hetken ja kehoitti menemään terveyskeskuksen päivystykseen.
Terveyskeskus palveli hyvin se virtsanäyte otettiin ja diaknosoitiin heti, sain kehoituksen siirtyä penkille odottamaan lääkärin vastaanotolle pääsyä.
Lääkäri huuteli puolen tunnin odottelun jälkeen puheilleen käteltiin ensin ja vähän niinku tutkittiinkin pari kertaa hän koputteli yläselkääni ja kysyi onko kipuja siellä.
Sanoi kirjoittavansa viikon kuurin Kefexiniä kysyi vielä että paljonko tarvitsen sairauslomaa,kerroin olevani eläkkeellä enkä siis tuota lomaa tarvitse.
Hän oli hyvin kohtelias kun vielä totesi että miten noin nuori mies voi olla jo eläkkeellä.
Ei ne suomalaiset noin kohteliaita olekkaan hän olikin virolainen,vai nuorimies olen vieläkin otettu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.