Steveco Areena 21.4.2024

sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

Tulinko huijatuksi

Tilasin 9.6.2016 kameraani 2 uutta akkua firmasta 24hshop, tilausvahvistus tuli välittömästi mutta itse akut ovat vielä jossain huitsin nevedassa.

Vahvistus  24hshop.fi

HEI  

24hshop.fi kiittää tilauksestasi.
Saat sähköpostin, joka vahvistaa tilauksesi.

Normaali toimitusaika on 1-2 arkipäivää,
Tämä tarkoittaa, että pakettisi lähetetään tänään tai seuraavana arkipäivänä.
Tilausmäärän ollessa korkea saattaa toimitusaika olla 2-5 arkipäivää tilauksen vastaanottamisesta.
Jos tuote toimitetaan jälkitoimituksena, näet päivämäärän, jolloin sen lasketaan olevan jälleen varastossa.

14 vuorokauden peruutusoikeus.
Etä- ja kotimyyntilain mukaan sinulla on yksityishenkilönä oikeus peruuttaa ostoksesi ja saada rahasi takaisin 14 vuorokauden sisällä tilauksesi vastaanottamisesta ilman erityistä syytä. Edellyttäen, että tilauksesi tuotteet ovat samassa kunnossa kuin ostohetkellä, toisin sanoen käyttämättömiä ja ehjiä. Tuote tulee voida myydä uudelleen uudelle asiakkaalle alkuperäiseen hintaan. Tuotteen tulee olla käyttämätön, mutta voit toki avata paketin varovasti ja tutkia sen. Palautuksen koskiessa mahdollista oston katumista, on asiakkaan tästedes maksettava palautuslähetysten postituskulut.
24hshop.fi noudattaa etä- ja kotimyyntilakia. Auta meitä parantamaan palvelujamme... Anna meille mielipiteesi tekemästäsi ostoksesta. Se vie vain 1-2 minuuttia. Arvomme 235 euron lahjakortin kaikkien vastanneiden kesken.

Odottelin aikani kunnes lähettelin firmaan sähköpostia jossa kyselin missä ostokseni ovat ensimmäiseen vastasivat ja pyysivät postauksen ruotsiksi tai englanniksi,käänsin sen jälkimmäiselle kielelle ja lähetin taas.
Vastaus tuli pari päivää sitten epäilivät että lähetys on kadonnut postissa,kysyivät että haluanko tilauksesta rahani takaisin vai ne akut.

Vastasin haluavani mitä pikemmin ne akut kotiini toimitettuna ja jos he eivät siihen pysty niin siinä tapauksessa haluan rahani takaisin.

Tuotenumero Tuotteen nimiMääräHinta
31471Akku NP-BX1 Sony2kpl€ 21.80
Tilauksen summa:€ 21.80
Toimitus:€ 5.00

Saas nähdä näänkö sitä päivää jolloin tilaus saapuu perille jos en niin miten käy rahoilleni.

Tuota tilausta tehdessäni ja maksaessani koneeni virustorjunta varoitti haitallisesta sivustosta,siinä vaiheessa olisi pitänyt hälytyskellojen soida päässäni mutta kun on tyhmä pää niin siintä saa kärsiä koko kroppa.

 Eilen käytiin Vantaan superparkissa lastenlasten kanssa sadepäivää viettämässä täällä ei huijattu eläkeläiset pääsivät veloituksetta sisään.
Enni ja Niko kävivät kaikki aktiviteetit lävitse itse löin vain golfpalloa tutkaan,pelasin pari kierrosta minigolfia ja yritin osua pesäpallomailalla Nikon syötettämään palloon vetäsin kolme kertaa ohi.
Aikaa tuolla superparkissa vierähti meillä 5 tuntia vaikkei kaikki malttaneet kunnolla edes ruokatuntia viettää.

1 kommentti:

  1. Minulla ihan sama tilanne kun sinulla tuon 24Shopin kanssa. Ainoa vaan, että vaikka tilaus on jo 9 päivää myöhässä, eivät ole vastanneet vielä mitään muuta kuin että eivät ymmärrä suomea. Lähetin toissapäivänä englannin kielisen viestin jossa väänsin rautalangastas yrittäjän vastuuta jne ja että haluan tuotteen *heti*, ja että turha syyttää lähettifirmaa, eli tässä tapauksessa postnordia, koska itse ovat vastuussa alihankkijoidensa toiminnata. Tietenkään eivät ole vastanneet vielä.

    Puhelinpalveluun yritin soittaa myös, mutta sieltä kuuluu vain sössöttävä, puhevikaisen ruotsia puhuvan miehen nauhoitettu viesti joka valittaa ilmeisesti että pitäisi soittaa 10-17 välillä. No kello on nyt 14.30 ja soitin äsken.

    VastaaPoista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.