Steveco Areena 21.4.2024

torstai 8. syyskuuta 2016

Matkakuumetta


Tuonne P3 parkkihalliin olen varannut/maksanut autolleni paikan reissumme ajaksi.
Parkkihallin puomi aukeaa tuollaista QR-koodia näyttämällä lukijalaitteelle,laitteen antama parkkilappu otetaan talteen sillä pääsee sitten reissun jälkeen hallista ulos,kätevää ja helppoa kuin lannanajo.Auto siis parkkiin,pakaasit mukaan ja opettelemaan lähtöselvityksen tekemistä automaatilla.


Olen vain kerran elämässäni tuon selvityksen tehnyt ja silloinkin oli virkailija opastamassa nyt tarttee kokeilla tuota hommaa ihan itse.
Kyllähän se sitten siitä matka sutkakasti etenee kunhan saadaan vähän ilmoo siipien alle.
Vuokrattu auto otetaan alle ajellaan hotellille, kirjaudutaan,majoitutaan ja pari ekaa päivää tutustutaan ihan vaan lähiympäristöön ja Malagaan.
Ensimmäinen vähän pidempi autoretki tehdään vasta kolmantena matkapäivänä ajellaan vähän tätä reittiä peesaillen Marbellan kautta Rondaan. 
Rondasta jatketaan kylään nimeltä Setenil de las Bodegas jossa vois vaikka jo jotain syödäkkin jos ei olla ennen ehditty sitä tekemään.

Ja matka jatkuu tarkoitus olisi käydä vielä tarkistamassa Caminoto del Rey reitin aloituspaikka 


Täältä sitten majanpaikan seslonkiin pitkäkseen.

2 kommenttia:

  1. Ihanaa lomaa teille! Meitsi lähtee reilun viikon päästä Rodokselle vanhimman tyttären kans viikon lomareissulle. Talven PdlC:n matka on vielä harkinnassa, jospa sitä kuitenkin siellä taas nähtäis... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos.
      Ei meilläkään ole vielä talven Puerton matkaa varattu.

      Poista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.