Steveco Areena 21.4.2024

lauantai 24. joulukuuta 2016

Rauhallista Joulua blogini lukijoille

Kuva vuodelta 2010
Rauhallisesti aion itse tämänkin Joulun taas viettää, en hermostu vaikka vielä pitää viimehetken ostoksilla käydä ja hautasmailla viemässä kynttilät omaistemme haudoille, jaksan vielä iloisesti vastata kaikkiin hyvän Joulun toivotuksiin.
Luulen että noin klo.11 pääsen aloittamaan rauhallisen "rekiretken" kohti Espoota jossa vietämme tämän aattoillan rauhallisesti.
Enni on jo tuosta kuvan ottohetkestä paljon kasvanut mutta Onni on vielä Oskacarin kokoinen mutta juuri heidän kauttaan se ns. Joulu meille välittyy.
Sillä ilman näitä lapsia ja lapsenlapsia ei näissä kaupallisten joulujen vietossa olisi mitään järkeä, nuo Jouluthan voisi viettää vaikka Teneriffalla tähtitaivasta tarkkaillen jospa sinne (tähtitaivaalle) syntyisi vaikka uusi tähti ilmoittamaan uuden messiaan saapumisesta,tarvetta meinaan olisi.
No nyt kuitenkin ollaan aattoilta Espoossa syödään mitä saadaan ja avataan ne lahjat mitä saadaan ja nautitaan saamisen ja antamisen ilosta.
Sitten kun on syöty, juotu ja lahjat saatu ja hetki rauhallisesti Joulusta nautittu ajellaan vielä kotiimme Kotkaan rauhoittumaan. 

4 kommenttia:

  1. Ilman lapsia, niin pieniä kuin suuria olisi joulunvietto meilläkin hyvin minimaalista.
    Pojan perheen luona aatto vietetään ja nautitaan yhdessäolosta sekä lapsenlasten riemusta.

    Ihanaa joulunaikaa ja terveiset teille kummallekin.
    t. Kirkkonummen tontut.




    VastaaPoista
  2. Iloista joulua lasten seurassa!

    VastaaPoista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.