Steveco Areena 21.4.2024

lauantai 14. tammikuuta 2017

14.1.2017


Ostin eilen tuon 3 osaisen, tuo oikealla näkyvä on joskus ostettu Puerto de la Cruzista asuttiin silloin Pez Azul hotellissa siellä oli suhtkoht uusi kahvinkeitin jonka töpseli oli varustettu niin paksuilla urospiikeillä etteivät ne mahtuneet keittiön naaraspuoliseen pistorasiaan.
Hotellin respasta olisi tuon adapterin saanut ostaa tai mahd. vuokrata, hintaa en enää muista mutta pidin hintaa sikakalliina ryöstönä enkä ostanut sitä heiltä.
Pari päivää keittelin kahvit siten että kahvinkeitin oli siinä makuuhuoneen yöpyödällä sillä siellä oli nääs väljempi naarasrasia.
Eilinen ostos maksoi 2,90€ Hong Kong Kotkan myymälässä ja tuo 1-osainen muistaakseni alta Euron jossain Puerton rompetorilla siitä asti se matkoilla mukana kulkenut.

Nyt pitäisi vielä hankkia jostain pyykkinarua jotta saa hotellin parvekkeelle pyykit ripustaa siistiin riviin.Muistini on jossain asioissa huono mutta muistin tuohon liittyen All_Marinon blogissaan vai oliko se siellä "Höpinöissä" kertoneen nerokkaasta "patentista" jota hän käyttää,
Siinä kahden pisteen välille pingoitetaan kumiköysi kaksinkertaisena ja pyykit asetetaan sinne narujen väliin jossa ne pysyvät ilman mitään pyykkipoikia.
Nyt tarvii vielä käydä miesten kaupassa tuollaista nuoraa etsimässä sillä eilisessä Hong Kong myymälässä en sellaista nähnyt.

Tunsin itseni silmätikuksi saas nähdä jatkuuko samameno myös toisella saarella.

2 kommenttia:

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.