Steveco Areena 21.4.2024

lauantai 29. huhtikuuta 2017

CumbiaTube

 Isäukko enimmäkseen oli latillansa perinnöksi häneltä mä unenlahjat sai lauleli joskus V. Lavi. Meille on myös Onnin kanssa suotu samaiset unenlahjat.Onni kyllä voitti minut 3-1 sillä hän veti kolmet päikkärit minä vain yhdet kun oltiin kuluvalla viikolla Espoossa tärkeissä lapsenhoito hommissa.
Torstai päivä se taisi olla kun välillä satoi rakeita ja välillä kauniisti aurinko paistoi ja kohta taas jyrisi ukkonen saatiin siinä sateiden ja päikkäreiden välissä vähän tehdyksi pihan ja nurmikon lakaisuhommiakin.


Taloyhtiömme isännöitsijä (emännöitsijä) oli jakanut kaikille oheisen oppaan pyytäen lukemaan sen ja vastaamaan 7 kohtaiseen kyselyyn kirjallisesti.
Vastasin ymmärrykseni mukaan, 5 kohtaa oli kunnossa ja 2 vaati korjausta.
Kotivaramme (jääkaapin sisältö) ei kestä useamman päivän tai jopa viikkojen tarvetta jos tähän kämppään linnottautua täytyisi,viinaa on kuitenkin enemmän kuin vettä varastoituna.

Joo onhan se viisasta tsekata missä on esim. Teneriffan hotellin paloportaat jos joutuu niitä joskus tositilanteessa käyttämään.
Matkailurintamalla ei ole vielä mitään viritelmiä tulevan talven varalle, näyttäsi kuitenkin siltä että Kuuba jää näkemättä.
PT ilmaisi haluavansa viettää Joulun ja vielä Uudenvuoden pyhätkin Teneriffalla,mitänkähän sinnekin sitten pitäis matkustaa kun valmismatkojen hinta on n.500€ kalliimpi Jouluna.
Pitäiskö ottaa itse lennot ja vuokrata asunto jotenkin ei jaksa innostautua siitäkään ainakaan vielä.

Hauskaa Vappua.
.
.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.