Steveco Areena 21.4.2024

lauantai 3. kesäkuuta 2017

Kuvia ilman lupia

Tytön ilme oli kuvaamisen arvoinen,en kysynyt lupaa kuvata/julkaista.

Kuva:
Olette varmaan joskus yrittäneet kuvata kohdetta ilman ihmisiä se on hyvin turhauttavaa mutta ehkä he ovat näitä linssiluteita joita ei muuten kukaan kuvaisi.

Olen muiden kuvia urkkimalla yrittänyt löytää Francon aikaisen rekvisiitan osalta vastaavanlaista "ravintelia" kuin tämä Los Laureles siinä onnistumatta jos joku tietää ja siitä vihjaa niin olen kiitollinen.
Kiinnostaa myös luoliin sijoittuvat Guachinche ravintolat, ei tässä El Esmochen näkymissäkään 
mitään vikaa ole.

Luulen että itselläni on taas aika jäädä seuraamaan sivusta Annan foorumia,eipä se ole enää aikoihin mitään matkailullisesti antanutkaan.Katsellaan sano muuttuuko meno.


En itse mitenkään ihannoi tuollaista ronskia kansanpuhekieltä välillä esim. uimahallin saunassa noita tarinoita tulee hymyissä suin kuunneltua.

8 kommenttia:

  1. Joo! Näissä bloggereihin voi laittaa kuvia, eikä aina tartte niitä lupia kysäistä. Minä siirrän velvollisuuden ja vastuun kuvattavalle. Jos kerran näkee minun kuvaavan itseänsä, niin rientäkööt luokseni kieltämään kuvan julkaisemisen tai peräti vaatimassa sen tuhoamista. Jonoa ei tuossa tarkoituksessa ole koskaan eteeni muodostunut.
    Olis se kauhia jos olisin ottamassa kuvia lainelautailijoista ja niitä ei saisikaan julkaista, koska en ole mennyt pyytämään siihen lupaa. Google on jopa tehnyt useita gif-animaatioita kuvistani. Olen toki julkaissut ne. En tienaamismielessä.
    Oliskohan tuolla Annan toimituksessa räät ja piimät menneet pahasti sekaisin. Luultavasti tarvisevat jonkun sorttista terapiaa ainakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuli mieleeni että ehkä sinne on joku harjoittelija palkattu kesätöihin.

      Poista
  2. Saarraa olla harjoittelijs. Vaan ei ihan taitamatonkaan. Pystyy pyyhkimään kenentahansa kirjoituksen pois ja jopa lopettamaan jäsenyyden (tilin). Siihen eivät pystynne kun aikoinani pyysi omille aineistolleni.
    Valehtelemisenkin hyväksyy ilman omantunnon tuskia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä mitä pitäis tehdä jos tuon aikoisi uudistaa toimivaksi matkailu aiheiseksi keskustelu-foorumiksi,kun rekkautuneillakin on nykyisin useampi nimimerkki.Jäähän meille aina valinnanvapaus kirjoittaa tai olla kirjoittamatta.
      Minulla on syytä olettaa ettei tässä hyvin käy.

      Poista
  3. Ihan ihme hommaksi on mennyt. Mutta yhden katukuva sai jäädä vaikka siinäkin mahdollisuus tunnistaa henkilöt. kaikki muuttui silloin vuosi sitten kun pari vakikirjoittajaa löäysi tiensä Annaan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En minä noista kuvien poistoista sinänsä herneitä nenääni vetänyt mutta ehkä se oli se viimeinen naula arkkuun.Jos en nyt kokonaan lopeta niin pidän ainakin kunnon kesäloman katsotaan sitten loman jälkeen tilannetta.

      Poista
  4. Seurailijana olen ollut useammalla Puertoa käsittelevillä sivustoilla vuosien ajan. Hiljaa kuuntelemalla oppii sangen paljon. On tullut hyvää tietoa asiallisilta kirjoittajilta, mutta, mutta.. Valinnanvapaus on, kirjoittaa tai olla kirjoittamatta. Kysymys kuuluu myös; Miksi pitää olla mukana sen tasoisessa ryhmässä. Saahan sieltä poistua ja jättää loput omaan liemeensä. Luulen, että se ei kiinnosta kohta ketään. Ylläpitäjän hyöty on suurissa mainostuloissa jotka pohjautuu kävijämääriin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on juuri näin kuten sanoit.Puerto on vain pieni osa Teneriffaa ,itselle tuo saari on avautunut paljonti juuri näiden kirjoittelujen ja kuvien myötä.
      Kun itse jotain antaa niin yleensä vastavuoroisesti jotain myös saa vastalahjaksi.Nykyisin on mennyt pitkälti saman "mantran" toistoksi.

      Poista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.