Steveco Areena 21.4.2024

tiistai 13. kesäkuuta 2017

Oppia ikä kaikki

Kuvahaun tulos haulle tietokoneen nettiyhteys kännykällä

Aikani kuluksi ja huvikseni kokeilin eilen ensikertaa läppärin yhdistämistä kännykällä verkkoon ja hyvinhän tuo toimi, mitään nopeuksia en mitannut ehkä se vähän oli hitaampi kuin Elisan kotiverkko- yhtys.
Tänään kävin Pasaatin DNA kaupassa kyselemässä kuinka paljon tuo DNA 21M  rajaton ilman datakattoa oleva liittymä tarjoaa sitä dataa Teneriffalle mukaan.
Suomessa kuukausihinta 13,90€ sisältää rajattomasti tiedonsiirtoa mutta kun tuo datan siirtely tapahtuu siellä iki ihanassa Puertossa niin se maksaa 0,0057€/mt.
Eli jos oikein laskin niin kolmen Gigan käyttö maksaa 17,1€.
DNA:n poika kehoitti kuitenkin tutkimaan jos vaikka paikallinen prepaid-kortti olisi kuinkakin edullinen.Tenerife Vingin 3 €/pv maksava netti ei ole edullinen eikä toimi huoneessa.

2 kommenttia:

  1. Olin just 2,5 viikkoa Irlannissa ja käytin omaa nettiä. Minulla on Telian liittymä, jossa rajaton Suomessa ja muualla 10 gigaa. Jokun verran lapset katsoivat tablettia sen kautta. Gigoja kului tässä ajassa vähän, vaikka ansiokkaasti siellä notkuttiin.Eikä mikään maksanut mitään ylimääräistä. Paketin hinta on n. 19 euroa. Aion ottaa selvää, jos riittää Puerton oloihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Terve vaan Riitta (ainakin niin olettaisin) luulen että nuo gigat riittää mainiosti myös Puertossa.
      Lasken itse tuota hintaa vähän pitemmässä juoksussa eli maksanko kuukaudessa n.30€ johon sisältyy esim. 10 gigaa vai 13,90€ ja ne gigat sen mukaan mitä käytän.Olen tämän jälkimmäisen nykyinen puolesta puhuja.Jos vaihdan puhelinta niin valitsen sellaisen jossa on 2 Simkortti paikkaa ja siihen sitten mahdollisesti joku paikallinen prepaid-kortti.

      Poista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.