Kotkan satama 18.8.2024

torstai 14. syyskuuta 2017

14.9.2017

Kuvassa kesken jäänyt Hotelli kuvattu joskus keväällä v.2012 Thomas Cookin lentsikan ikkunasta.

Maden om bord
Thomas Cookillahan me seuraavaksi lennämme, lupaavat tarjota meille oikein Gastronomisen matkan saas nährä sitten onko pöperö parempaa kuin Finnairilla.
Tutkin vähän missä se keittiö mahtaa sijaita missä nuo lentokoneateriat valmistetaan tässä linkistä löytyy jotain tietoa tosin linkki on jo vanha (v.2010).
Muistelisin että Thomas Cookin menolennon ateriat tehdään Helsingissä ja paluulennon ateriat on tehty jossain päin Kanariaa.Täytyy ottaa viimeistään tarjoiluvaiheessa asia esille.
Finnair kokkaa itse ja ilmeisesti lyhytlentojen meno-/paluuateriat valmistetaan Helsigissä pakastetaan ja lämmitään vasta koneessa.
Jatkan hommiani jotka vaativat nykyisin 6 minuuttia pidemmän työrupeaman kun meillä on nääs tämä kiky-sopimus.

2 kommenttia:

  1. Yleensä Thomaksella on ollut ihan siedettävät ateriat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on juu aikaakin kuluu ja matka joutuu kun ensin nyhrää niitä ruokapakkauksia auki sekä levitellä voita leivälle tai sulatejuusto sämpylän päälle äärinmäisen pienellä pöydällä.
      En enää yritäkkään syödä vietsellä ja haarukalla vaan mätän äijämäisesti kaiken haarukalla suuhuni.

      Poista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.