Steveco Areena 21.4.2024

sunnuntai 24. syyskuuta 2017

24.9.2017


Kansa kävelemään.Kunniaa sotiemme veteraaneille niminen tapahtuma järjestettiin tänään  Sapokan torilla me ei otettu tapahtumaan osaa,ohi ajettiin kun syömässä kävimme.
Mutta kyllä tässä jonkinlainen kuntokamppanja pitää itselle luoda ja toteuttaa ennen Teneriffan matkaa.
Kanarian Facessa kirjoittelivat tänään hanavedestä ja sen epäpuhtauksista en minäkään sitä juo mutta kyllä siinä hampaat voi pestä ei se nyt niin huonoa ole.
Ei juomakelpoista vettä
Kuva on otettu La Calderasta josta haettiin juomavettä vielä silloin kun minun Teneriffan matkani alkoivat.Tenerife Vingin pitkämatkalaiset tekivät piknik retkiä Calderaan ja rahtasivat takastulo matkalla ilmaista vettä kanisterikaupalla hotelliin, ei tarvinnut sitäkään kaupasta ostaa nääs..

Mikon Paisaje Lunar retkellä kuvattu.
Tämä puro laskee Vilaflorin suuntaan jossa pullotetaan ainakin Fuente Alta merkkistä vettä, en tiedä laskeeko tämä puro pullotustehtaalle mutta tuossa täytin juomapulloni ja olen vielä elävien kirjoissa.

Pico Del Inglesin alapuolisilla rinteillä on omat vesijohdot.

Tuonne Paisaje Lunarissa voisi vielä ennen muualle siirtymistä käydä vilkaisemassa.
Jotain retkiohjelmia tässä pitää alkaa valmistelemaan, tämä on vasta kehitteillä:- Pedron pyhättö ja siitä sismitakset sivuuttaen punaisen tulivuoren huipulle sieltä alas ja baarin kautta Playa Sotaventolle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.