Steveco Areena 21.4.2024

perjantai 13. lokakuuta 2017

13.10.2017

Tänään on perjantai ja 13 päivä uskomusten mukaan epäonnenpäivä, en itse usko noihin höpö höpö juttuihin.
Kuva on eilinen jolloin testailin Jalas kengän soveltuvuutta omia tulevia patikkaretkiäni ajatellen.
Testailin kun sain tässä pari päivää sitten toiseen kantapäähäni pahan hiertymän käytössäni olevista ja hyvin sisäänajetuista Salomonin kevyt mallisista vaelluskengistä.

Tämä on Jalaksen turvakenkä mallia/tyyppiä ei ollut kengästä luettavissa mutta entisen työhistorian jäämistöä kuitenkin.Jalaksen leveälestinen sopii minun jalkaani erittäin hyvin eikä mitään hiertymiä tuolla Katariinan lenkillä jalkoihini tullut.

On minulla käytössä myös ihan oikeatkin vaelluskengät muistaakseni ranskalaiset, merkkiä en muista, nämä ovat kuitenkin enempi metsästäjien käyttöön soveltuvat. Kenkä on täysin vedenpitävä mutta liian painava, olen näillä kävellyt ehkä n. 150 kilometriä lenkillä ja Salpapolulla.

Tämä on kuvattu Teneriffalla kanaalivaeluksen jälkeen joka jäi näiden Salomonien viimeiseksi.
Tuo kenkä oli jalkaani erittäin sopiva, yritin ostaa tilalle samanlaiset mutta niitä ei enää valmistettu.

Tämä oli myyjän mukaan kehittyneempi versio tuosta puhkikuluneesta, olihan siinä uutta tuollainen automaattinen nauhankiristäjä ei muuta uutta.Samaa kokoa oleva kenkä osottautui aavistuksen pieneksi, varpaankynnet pitää olla hyvin leikattu muuten nekin on mustana, yllätys oli kuitenkin tuo kantapään hiertymä.
Kyllä noilla vielä kävellään pitää vain teipata jatkossa aina kantapäät, ovat kevyet eivät paljoa paina siellä matkalaukussakaan.


Katsotaas nyt tuleeko ostettavaksi vielä jotkut Fantomit tai muut maiharit.

Sukkia pitää kuitenkin ostaa, urheiluhallin myyjäisistä viimeistään.

2 kommenttia:

  1. Apteekista on ainakin saanut hiertymiä estävää rasvaa. Tekee suojakalvon ihon pintaan. Itse käytin vaellusmatkalla Italian Dolomiiteilla. Tästä on kyllä melkein 20 vuotta aikaa.
    Eeppo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kyllä jaloissakin tapahtuu muutoksia sanoi tossukauppias kun vähän Salomonin kenkää moitin, pidän mielessä tuon apteekki tuotteen etenkin jos jonkin pidemmän jotoksen teen.

      Poista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.