Steveco Areena 21.4.2024

torstai 16. marraskuuta 2017

16.11.2017

En sitten tänään muuta keksinyt niin ajelin tuonne Valkmusan kansallispuistoon ja kävelin siellä pari polkua.Ensin kohteena oli Moronvuori ja sen alla oleva pikkuluola, jatkoin siintä Moronvuoren päivätuvalle, en tehnyt tulia enkä syönyt eväitäni vaan kiersin takakautta Moronvuoren huipulle josta on hyvät maisemanäkymät Valkmusan suoalueelle.

Olen joskus pikkupoikana tuolla vuorella seikkaillut ei siellä silloin mitään sotilasalueita eikä kieltoja ollut, pienen pätkän kuljin tuolla kielletyllä alueella, halusin varmistaa onko polku sama jota lapsena kuljettiin, todennäköisesti oli koska polku vie Pernoon kylään.Palasin kiltisti autolle ja ajelin kohti toisenpolun Simonsaaren parkkipaikkaa.
Huom. punaiset kivet.Tekijä tuntematon.
Moronvuoren ja Simonsaaren etäisyys linnuntietä on vajaat 3 kilometriä mutta näin vetisen kesän jälkeen tuolle suolle ei ole mitään asiaan ennen kunnon pakkasia.Autolla matkaa tuonne Simonsaaren parkkipaikalle tuli 23,2 kilometriä.

2,3 kilometriä on tämän pitkospuulenkin pituus,ihan kiva jotos.
PT antoi minulle eilen tapansa mukaan matkaohjeet sanoen: katso ettei kukaan vaan laula sinua sinne suohon.No ei laulanut, liukastui ihan itse tuolla lumisella ja osin jäisellä pitkospolulla ja kaatua moksahdin ilman vammoja kyljelleni pehmeälle suomättäälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.