Steveco Areena 21.4.2024

perjantai 26. tammikuuta 2018

26.1.2018

Seurasin eilen Nikon ja hänen juokkueensa peliä YouTube kanavalta, eihän siintä voittoa tullut mutta tiukka ottelu kuitenkin.Hienoja ovat ottelujärjestelyt nykyään mukavia tapahtumia, ottelut videoidaan,juokkueet esitellään ja kenttäkuulutus kertoo aina korintekijät kuten myös virheen saajat.

Tulee myös vietettyä jonkinverran aikaa kauppakeskuksen "kihtipyödässä" missä istuu erittäin innokkaita urheilumiehiä.Ihmettelen aina miten he jaksavat katsoa lähes kaiken sen urheilutarjonnan mitä telkkarista tulee ja siinä tarjonnossa ovat mukana myös nämä maksukanavat.
Innostukseni on vuosien myötä hiipunut tuskin seuraan tulevia Olympialaisiakaan kovin tarkasti vaikka lähetysajat telkkarista ovat inhimilliset.
Sydämeni on vihreävalkoinen seuraan kotkalaista jalkapalloa, kausipelikortti ensikaudelle on jo tilattu.
Muuten menee kohtuullisesti polvea venyttelen joka aamu syväkyykyillä, kävelyt on laitettu minimiin, vesijuoksussa käyn lähes päivittäin ja kun saan tähän antibioottikuurin nieltyä niin aloitan kuntosalilla käynnit.
Uimahallilla kaveri kertoi tarinaa rollaattorilla kulkevasta mummosta joka pilke silmäkulmassaan kysyi työtään tekevältä maalarilta että saako hän lausua teille runon. 
Tottakai sanoi maalari, mummo lausui näin ja meni nauraen pois:- Maalari maalaa, rahaa saa, viinaa ostaa ja oksentaa.
Tuohon pitäisi päästä että se pilke säilyy siellä silmäkulmassa pienistä kolotuksista huolimatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.