Steveco Areena 21.4.2024

torstai 19. huhtikuuta 2018

19.4.2018



Käväisin eilen kotikadullani sijaisevassa Pelastusarmeijan toimitiloissa.
En hakenut järjestöltä sitä perinteistä soppaa, saippuaa tai siulunhoitoa vaan kävin kuuntelemassa siellä järjestettyä testamenttiasiain infotilaisuutta.


Meitä infottavia "sanan" kuulijoita oli paikalla noin nelisenkymmentä, en jäänyt tilaisuuden jälkeiseen kahvitilaisuuteen vaan ajelin uimahallille.
Meillä on PT:n kanssa vuonna 1991 tehty ns. hallintaoikeus testamentti nyt mietimme vastaako sen sisältö enää sitä viimeistä tahtoamme, pitääkö siihen tehdä muutoksia vai kokonaan uusi testamentti.
Tuomari kehoitti kirjoittamaan kaiken tarvittavan testamenttiin selkeästi ja tämä sepustus voi olla vaikka satasivua pitkä.Testamentin todistajat pitäisi valita itseään nuoremmista henkilöistä jotta he olisivat silloin hengissä kun testamentti pannaan toimeen.

Perintöverolaskuri

1 kommentti:

  1. Tuo onkin hyvä pointti, että testamentin todistajat tulisi olla nuorempia. Meillä on tuo testamentti nyt selvityksessä, että mitä kaikkea siihen tulee laittaa. Varmasti asianajajan siihen hankimme. Kiitos postauksesta. https://www.tapiomakela.fi/perintooikeus

    VastaaPoista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.