Steveco Areena 21.4.2024

maanantai 11. kesäkuuta 2018

11.6.2018

Eilen käytiin taas syömässä kuvan ravintolassa (Santalahdessa) köyhtyä saa mutta ei laihtua tämä on ainakin minun kohdallani pitänyt 100 % paikkansa.
Ajattelin tänään lähteä aamutuimaan tekemään pikkulenkin Portimon poluille Kitulaan mutta sääennuste lupaili sadetta.
Jotain tekemistä piti tilalle keksiä järjestelin kuviani Googlen kansioihin, tein ravintola aiheisen kansion johon löytyi 303 kuvaa/videoa koti- ja ulkomailta.

Eilen tuli tuttavaperheen kanssa siinä ruokaillessa puheeksi jostain syystä hissit ja sitä kautta tarina että Kotkan keskussairaalassa olisi siivooja jäänyt takavuosina jumiin hissiin ja selvinnyt hengissä juomalla mukana olleesta siivousämpäristä vettä.
PT ei tarinaa muistanut kuulleensa vaikka on siellä joskus hommissakin ollut.
Google löysi tarinan  siivoojasta joka jäi Sinebrychoffin tehtaan hissiin kahdeksi viikoksi , asiasta uutisoivat aikoinaan mm. Hymy ja HS .
Jos joku tämän blogin lukija muistaa että myös Kotkassa olisi vastaavanlainen tappaus käynyt niin olisin kiitollinen tuon tapauksen tiedoista.

Casa Africa Teneriffa.

Viipuri pyöreä torni.
Pari video löytöä arkistojen kätköistä, tuota jälkimmäisestä oli esittäjien toive ettei sitä ainakaan YouTubeen laiteta..No ei laiteta ja johan se sanoi Lenin setäkin että sopimukset ovat paperia ja me ei pistetty sopimusta edes paperille.

Tätä postausta naputellessa satoi ja ukkosti hyvä etten lähtenyt patikalle, nyt kaffelle Pasaatiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.