Steveco Areena 21.4.2024

torstai 28. kesäkuuta 2018

28.6.2018

Tänään oli välipäivä golfista,olin PT:n kuskina hän kävi länsikotkan terveyskeskuksessa Karhuvuoressa.Kävin minäkin siellä vastaanottoaulassa uteliaisuuttani katsastamassa paikan, join lasin vettä ja kävin pienemmällä WC asialla.Eihän sitä tiedä jos joskus tulee se kuuluisa sote ja joutuu valitsemaan.Autossa odottelin aikani mutta siellä oli pirun kuuma joten kiertelin kameran kanssa ulkona ja otin parit fotot.

Orava on kaupunkilaistunut jos ei muuta vettä lyödy niin ilmastoinnin kondenssivesi kelpaa.

Ruusunkukassa oli pölytys menossa ja sen lähistöllä valtaisa määrä pienempiä mäkäräisiä.
Tämän BarBaarin nimi oli joskus Karhunkolo kävin siellä viimeksi 19.10.1980 eli silloin kun KTP voitti Suomen Cup mestaruuden sen jälkeen ei ole juuri menestystä tullut.

 Kotkansaarelle jota joissakin piireissä kutsutaan lammassaareksi sai pari päivää sitten vieraita Iitistä ei tullut se kuuluisa Iitin Tiltu vaan 8 lammasta.En päässyt heitä kovin läheltä kuvailemaan.

Info
 Käytiin vielä Kotkan torilla kaffella ja Haminan ABC:llä syömässä lehtipihvi josta matka jatkui mökille saunomaan.Jalkapalloa on tullut katsottua ihan urakalla äsken juuri suosikki joukkueeni Senegal putosi jatkosta.

Vanha video jossa on paljon tuttuja kavereita muutamat heistä ovat vielä elävien kirjoissa osa on kuollut viinaan tai johonkin muuhun tappavaan tautiin.

Kohta alkaa ottelu Englanti- Belgia jossa toivon Belgian voittoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.