Steveco Areena 21.4.2024

keskiviikko 25. heinäkuuta 2018

25.7.2018

Pelasin taas eilen golfkierroksen ja vaikka tuota lämpöä ei aamupäiväkierroksen aikana ollut kuin vajaat +26°C niin ilmankosteus teki kelistä erittäin hiostavan.
Hikoilen muutenkin paljon mutta en muista ikinä ennen noin paljon hikoilleeni, nestehukka ei kuitenkaan päässyt iskemään kun oli riittävästi nestettä (vettäkin) mukana.
Tein kierroksella kaksi tulosta alle reiän ihannetuloksen eli "böödiä (birdie) ja silloin on tapana tarjota pelikavereille ns. böödipaukut minulla se tarkoittaa lintuviskiä, no ei se ainakaan hikoilua vähennä eikä pelitaitoja edistä.
Kekusteltiin kumpi ompi parempi pakkanen vai helle yksimielisyyteen ei päästy mutta kyllä helle uuvuttaan nopeammin.Molemmilta pitää osata suojautua, pakkkasella ei muuten golfpallo lennä lähellekään samoille mitoille kuin helteellä.

Kuva on Italiasta vuodelta 2013 silloin oli pelatessa lämpöä +33°C mutta ei se hiostuttanut niinkuin eilinen kierros.
Edellisessä postauksessani kerroin polvikivustani sain siihen sähköpostilla käyttö kokemuksiin perustuvan kommentin Kristiinalta.
Kiitos tuosta kommentista, se "piikki" tulee kyllä kokeiltavaksi jos kivut vielä tästä pahenee ja viimeistään ennen tekonivel leikkausta.
Laihduttaa pitäisi mutta se on helpommin sanottu kuin tehty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.