Steveco Areena 21.4.2024

torstai 23. elokuuta 2018

23.8.2018

Kyllä tässä pitäisi päästä näkemään jotain uusia maisemia, alkaa noi paikalliset kuvakohteetkin olla jo moneen kertaan kuvattuja ja täällä näytille laitettu.
Eilen olin seuraamassa paikallisberbyä kun KTP:n  ja PeKa:n B-juniorit iskivät yhteen Arto Tolsa Areenalla. Ihan hyvää peliä molemmilta ja katsomossakin yleiselöä n. 300 jalkapallo kiinnostaa Kotkassa.
Äsken tehtiin pieni kälevelylenkki Sapokan pienvenesataman maisemiin ja juotiin Tulikukossa kahvit.AamuTV teki muuten tänään samoissa maisemissa ohjelmaa jos satuitte katsomaan.
Ohjelmassa leivottiin kotkaista perinneherkkuja possoja mutta leipomo oli väärä, kyllä ne aidot ja oikeat possot leivotaan täällä.

Arto Tolsa Areena

 Tulikukko

Tulikukon terassi

2 kommenttia:

  1. Terve! Tuolla terassilla sitä ollaan istuttu tänä kesänä muutamat kerrat sekä myös Haminan torin kahvilassa, mutta ei olla satuttu samaan aikaan paikalle. Olisi ollut mukava turista. Meillä matka varattu, ollaan vaihteeksi GG llä Playa del inglesissä Joulukuun. Tarkoitus on käväistä sieltä käsin Tenellä myös parin yön reissu saarilennolla. Eihän sitä tiedä vaikka siellä paremmin tapaa "Mattilan montussa"
    Terveisiä emännällesi myös toivottaa Haminalaiset

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista,kyllä me vielä jossain tapaamme.

      Poista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.