Steveco Areena 21.4.2024

torstai 25. lokakuuta 2018

25.10.2018

Aurinko nousi tänään näillä seutuvilla klo. 8:18 minä nousin jo ennen kuutta, keitin kahvia täyden pannun josta join vain mukillisen loput valutin termariin otettavaksi patikkaretkelle mukaan.
Hain vielä aamutuimaan K- marketista lihapiirakat ja makkarat niin olin valmis ajelemaan Kitulan kesäkioskioskin luokse jonne jätin auton parkkiin ja suuntasin askeleeni Portimon poluille.

Kiersin nuo kartassa näkyvät Äijänvuoren ja Viitavuoren myötäpäivään, gepsini piirsi reitistä jäljen ja mittasi matkaksi 9,4 Km.
Vehkalahden Veikot ylläpitää näitä Portimon polkuja ja ne on hyvin merkitty maastoon kylteilla/viitoilla sekä sinisillä maaliläiskillä puihin ja kiviin niin ettei siellä eksymään pääse vaikkei GPS laitetta käyttäisikään.


Tämä Rapakammari on reitin kohokohta järvi tuossa alhaalla on nimeltään Vahjärvi ja nyt ollaan siis Viitavuorella jossa on myös laavu tulenteko paikkoineen retkeläisten käytössä.
Yritin pienen hetken hakea myös Geo kätköä  sitä kuitenkaan löytämättä , join laavulla kahvit ja söin yhden lihapiirakan , jatkoin matkaa kesäkioskille parkeeratulle autolleni.

Hyvä on aina olla matkassa jotain vähän kättä pidempää jolla voi huitaista vaikka karhua kupoliin, tänään löysin tuollaisen koivukepakon ei siintä nyt mitään lampunjalkaa saa tehtyä mutta jos vaikka löylykauhan varren. Ei näkynyt metsän petoja susia tai karhuja, vain 3 vähän isompaa kanalintua pyrähti jaloistani lentoon.

Ajelin Kitulasta mökilleni lämmitin saunan, paiston makkarat, siirsin pihakalusteet talvisuojaan, kävin pari kertaa vielä saunasta uimassa (vesi oli +5°C ) kunnes otin laiturilta jo uimaraputkin pois.
Se on nyt mökkikausi ohitse, tiistaina laitatan vielä talvirenkaat autooni sitten saa talvi tulla .

2 kommenttia:

  1. Komeat on maisemat lenkilläsi. kelpaa niissä kuljeksia.
    terveiset täältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Terveisiä sinnekin,täytyy vähän varoen kuljeksia ettei polvi kipeydny, eilen meni kivuitta. Tuntuu auttavan se Glukosamiini mitä olen nyt kuukauden päivät syönyt.

      Poista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.