Steveco Areena 21.4.2024

tiistai 4. joulukuuta 2018

4.1.2018

Nyt lähestytään vuoden pimeimpiä aikoja kun vielä ulkonakin pimeää ja märkää niin kyllä masentaa.
Jotain pitää tehdä vesijuoksun ja golfhalli treenien lisäksi, olen katsellut vanhoja kuviani ja jostain kumman syystä niistä noin puolet on jostain päin Teneriffaa kuvattuja.
Uskon ettei niistä perilliset pahemmin riitele kun minusta joskus aika jättää, osa niistä on julkisina mikä missäkin foorumissa mutta olkoon kunnes puhki kuluvat.

Tämä kuva on viime sunnuntaina napattu hotelli Santalahden buffetista.
Las Palmasin Joulu on kokematta.

Klikkaa kuvaa.
Tässä on oikke Suomi 100v. juhlalounas Cuatro Vientos baarista.

Tänä vuonna ei Itsenäisyyspäivänä ihan noin juhlavasti syödä, bensa-asemalla olisi tarjolla joulubuffet joko sinne tai ihan kotona vaan vaikka ohrakyrsää järsien ja vanhaa filmiä katsellen. 

2 kommenttia:

  1. Tervehdys täältä Playa del Iglesistä! Täällä aurinko on paistanut koko lomamme ajan siniseltä taivaalta. Lämpötila välillä turhankin lämmin lenkkeilyä ajatellen. Huomenna tällä on itsenäisyyspäivän kunniaksi ilotulitus Aguila rohan kauppakeskuksen luona. PS ei ole pizza täällä Mattilan montun veroista. Hyvää Joulua sinulle ja PT lle. Toivottaa Haminalaiset

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervehdys ja kiitos kommentista maailmanmatkaajat, pitäkää te siellä lippu korkella, kotinurkillanne se ei näytä onnistuvan, jatkan seurantaa.

      Poista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.