Steveco Areena 21.4.2024

keskiviikko 16. tammikuuta 2019

16.1.2019

Ylen uutinen varusmiesten vakiovarusteita on nyt inttirolex.
Minun oma rantarolex pysyi viimeyönä kun veto loppui vaihdoin siihen aamulla uuden pariston en siis patteria. Patterin ja pariston ero opetettiin aikoinaan meille alokkaille Kirkonmaan linnakkeella ns. kantapään kautta ja taas juostiin.
Täytyy tulevalta Puerton matkalta taas muutama Rolex ostaa varastoon ne paristot tulee ns. kaupanpäälle.
Tilasin tulevan matkan puolihoidolla koska mielestäni sen hinta 5,43€/pv voittaa hinta/laatusuhteessa kaikki herrariat ja casonat olkoopa liha sitten hirveä tai capraa.Jos mehuretki tai oikemmin ruokaretki johonkin paikalliseen Guachinche ravintolaan tehdään niin illallisen voi silloin jättää syömättä.
Tuolla aiemmin mainutussa La Casonassa en ole sen koommin käynyt kun "unohtivat" tuoda laskusta vaihtorahat takaisin.Toiset tykkää käydä aina samoissa mestoissa syömässä saavat kuulemma omistajalta oikein poskisuudelmat osakseen ovat niin hyviä tuttuja nääs.
Minä en sellaisesta välitä, kun saa hyvää perusruokaa kohtuu hintaan niin se riittää ja sillä pärjää pitkään.
 
Taalkoohommat saatiin tehtyä pyhällä oli laitteen esittelyn vuoro.

2 kommenttia:

  1. joko teidän matka pian alkaa?Nyt olisi tämmöiselle mökin muijalle hyvä aika mennä lumihommia pakoon. teillä ei niitä huolia sentään ole. Nyt ei sentään sada mitään.
    terveiset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se matka vielä ole vaikka vähän täpinöissäni jo olenkin, vasta Aprillipäivän aikoihin ollaan perillä.Oli tarkoitus olla pääsiäisen aika siellä mutta lopettavat turhan aikaisin nuo vaivattomat valmismatkat.Lentoja/hotelleja olisi kyllä löytynyt mutta en jaksanut niistä innostua.

      Poista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.