Steveco Areena 21.4.2024

tiistai 22. tammikuuta 2019

22.1.2019


Kävin itse viemässä Kelan sisäiseen postiin korvausanomuksen hammashoitoni kustannuksista, laskin saavani takaisin rahaa noin 50 €.
Ihan uteliaisuuttani menin Kelaan sisälle asti katsomaan mikä siellä on meininki (postiluukku olisi ollut heti siinä ovipielessä) halusin nähdä miten paljon siellä on mamuja suhteessa kantaväestöön. Jos nyt lonkalta heitän että voimasuhteet oli melkein fifty-fifty niin paljon erehdy. Järkyttävän isokokoinen vartija oli paikalla rauhaa turvaaassa, käännyin hänen puoleensa ja kysyin minne/kenelle voin tuon kirjeeni jättää hän sanoi että kaikki luukut käy ja ovat samanarvoisia.Varmistin asian vielä naisvirkailijalta ja sen ettei kirjeeni vaadi postimerkkiä ja pudotin anomukseni luukkuun.

Huomenna mennään Espooseen Ennin ja Onnin tykö ei mennä siis Kela nimiselle paikakunnalle joka sijaitsee Sipoossa.

Nuoret leijonat voittivat lätkässä kultaa siintä innostuneena ostin Onnille luistimet, niitä mennään huomenna pojalle viemään.Saa poika taas uutta opeteltavaa kun luistelelu tulee ohjelmistoon hiihdon lisäksi.Saas sitten nähdä minkä lajin Onni valitsee, kummitäti tekee hänestä koripalloilijaa ja iskä futaria, käyvät jo isä/poika futistreeneissä sunnuntaisin.

 PT kävi eräässsä täkäläisessä ravintolassa syömässä kuvan blini annoksen kehuin sen olleen maukasta.Kyllä minuakin mukaan pyydettiin en lähtynyt kun ravintolassa ei saanut aitoja venäläisiä bliniä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.