Steveco Areena 21.4.2024

sunnuntai 3. helmikuuta 2019

3.2.2019

Huomasin vasta tänään seuraavan minulle tulleen ilmoituksen

Google+:n kuluttajatilit (henkilökohtaiset tilit) suljetaan 2.4.2019

Tallensin ohjeen mukaisesti omat kuvani ja muut jutut.En tiedä miten tästä taas selvitään, aika näyttää, pitääkö lopettaa kaikki sosiaaliset mediat kuten kuvien ja videoiden jako.En jaksanut selvitellä miten tuo sulku vaikuttaa Blogini näkyvyyteen, ainakaan Google + kommentit eivät tule enää näkyville.
Vai yrityspuolelle keskittyvät Perkele.


En muista että olisin yli vuoteen ollut flunssassa, saas sitten nähdä iskeekö se siellä Teneriffan lämmössä.

Miksi Google+:n kuluttajaversio suljetaan?

Kuluttajien odotuksia vastaavan Google+ ‑palvelun luomisessa ja ylläpitämisessä oli haasteensa, ja päätimme sulkea Google+:n kuluttajaversion. Keskitymme nyt yrityspuolelle ja julkaisemme uusia yrityskäyttöön suunniteltuja ominaisuuksia. 

Säilyykö Google+ ‑sisältöni tallessa Googlessa?

Osana Google+:n sulkemista poistamme Google+ ‑kuluttajatilien sisällön (lukuun ottamatta sisältöä, jonka säilyttämistä laki edellyttää). Myös albumiarkistossa ja Google+ ‑sivuilla olevat Google+ ‑kuvat ja ‑videot poistetaan. Voit ladata ja tallentaa sisältösi, mutta muista tehdä se maaliskuun loppuun mennessä. Google Kuviin varmuuskopioituja kuvia ja videoita ei kuitenkaan poisteta.
Vaikka suljemme Google+:n kuluttajaversion, jatkamme panostamista Google+:n yritysversioon. Lue lisää täältä. Voit tarkastaa täältä, onko sinulla G Suite ‑tiliä.

Mitä minun pitää tehdä ennen sulkemista ja mikä aikataulu on?

Google+ ‑tilisi ja luomasi Google+ ‑sivut suljetaan ja Google+ ‑kuluttajatilien sisällön poistaminen aloitetaan 2.4. Myös albumiarkistossa ja Google+ ‑sivuilla olevat Google+ ‑kuvat ja ‑videot poistetaan. Voit ladata ja tallentaa sisältösi, mutta muista tehdä se maaliskuun loppuun mennessä.

1 kommentti:

  1. Tuo sama tiedote tuli minullekkin eilen ja varmasti monelle muulle. Olen hyvin vähän sitä' käyttänyt ja ajattelin, menkööt ne kuvat mitä siellä on huitsin nevadaan. Pitää nyt vielä katsoa ja tuumata mitä niille tekee.
    Mukavaa helmikuuta ja matkan odottelua sinne teille.

    VastaaPoista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.