Steveco Areena 21.4.2024

torstai 7. helmikuuta 2019

7.2.2019 kokeilut jatkuu

Paina sinistä lennokin kuvaa ja paina sitä vielä uudelleen kun Google Earth on latautunut.
En tiedä miten se teillä pelittää mutta jos niin pääsette lennolle tuon hotellin tykö jossa aion pari viikkoa viettää Huhtikuun alkupäivinä.
Leikki jatkuu voitte kokeilla lentosimulaattoria uusinmassa Google Earth versiossa painamalla
Control+Alt+A.Itse olen umpisurkea pilotti lentoni päättyvät parin minuutin lentelyn jälkeen kaikki maahansyöksyyn.Ohjeet.Mukuva leikkikalu kuitenkin.

Olen päässyt pari kertaa kokeilemaan myös golfsimulaattoria, eihän tämä täysin vastaa todellisuutta mutta on hyvä talviharjoittelu muoto.
Kymensanomat teki jutun seuramme simulaattorista.

Google tiedottaa muutoksistaan: Google+ API poistetaan käytöstä maaliskuussa 2019, ja sen vuoksi Bloggerin Google+ ‑integrointiin tehdään muutoksia 4.2.2019. 

Google+ ‑widgetit: Seuraavien asetteluominaisuuden widgetien tuki päättyy: +1 ‑painike, Google+ ‑seuraajat ja Google+ ‑merkki. Kaikki nämä widgetit poistetaan blogista. 

+1 ‑painikkeet: Blogipostausten alla ja siirtymispalkissa olevat +1- ja G+ ‑painikkeet sekä Google+ ‑jakamislinkit poistetaan. 

Huom. Jos käytät räätälöityä mallia, jossa on Google+ ‑ominaisuuksia, malli on ehkä päivitettävä. Pyydä ohjeet päivittämiseen mallin toimittajalta. 

Google+ ‑kommentit: Google+ ‑kommenttien tuki päättyy, ja kaikissa Google+ ‑kommentointia käyttävissä blogeissa palataan käyttämään Blogger-kommentointia. Google+ ‑kommentteina julkaistuja kommentteja ei ikävä kyllä voi siirtää Bloggeriin, eivätkä ne siksi jatkossa näy blogissa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.