Steveco Areena 21.4.2024

sunnuntai 10. maaliskuuta 2019

10.3.2019

Se on meikäläisellä vähän vinksahtanut huumorintaju, yrittäkää ymmärtää kun Fingerporia dikkaan.
Puhutaan peiliin katsomisen paikasta kukahan senkin sanonnan on ekana keksinyt, tiedän kyllä mitä sillä tarkoitetaan mutta kulunut sanonta se on eikä auta mitään vaikka nämä sipilät ja rinteet katselisi itseään peilistä vaikka kuinka kauan.Ovat molemmat niin itseään täynnä etteivät ymmärrä mitä sieltä peilistä näkyy.Toivon että nämä molemmat  herrat luopuvat puheenjohtajuudestaan.
Kyllä kansalaisella pitäisi eduskuntavaaleissa olla käytössään kaksi äänestyslappua sillä eka lapulla äänestettäisiin omaa suosikkia eduskuntaan ja tokalla lapulla valtakunnallisesti ehdokasta joka ei missään tapauksessa saisi tulla valituksi.Oliskohan se valtakunnan ääniharava ja ykkösinhokki yksi ja sama henkilö.Niin ja kaikille äänestäneille kahvipaketti tai ämpäri niin saadaan kansantahto näkyville kohonneen äänestysprosentin myötä.
Huvikseni tämän kirjoitin kun en siitä nuutuneesta lomakohteesta mitään keksinyt, sinne kuitenkin matkataan, ohjelmaa on kehitelty/kehitellään.

1 kommentti:

  1. Terve! Ei sitä näköjään 3 kuukautta kauempaa viihtynyt Suomessa. Keskiviikona 13.3 lähdetään "Kontulaan aluelle" eli Playa del inglesiin viikoksi. Sääkin lupaa samaa kuin koko joulukuussa 2018 eli aurinkoa ja lämpöä riittävästi. Taas päästään tekemään pitkiä päivälenkkejä ilman nastakenkiä.
    Hyvää loman odotusta teille toivottaa Haminalaiset

    VastaaPoista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.