Steveco Areena 21.4.2024

lauantai 16. maaliskuuta 2019

16.3.2019

Tuonne havainnekuvan maisemiin parinviikon perästä matkataan, nyt ei viivytä kuin 2 viikkoa.
Siinäkin ajassa ehtii jotain kiinnostavaa saarella nähdä itse tämä kaupunki Puerto de la Cruz on meille perusleirin paikka josta käsin teemme omia retkiämme saaren eri osiin.
Näin on tehty ennenkin ja tehdään vastakin niinkauan kuin saarella vierailemme, emme juutu mihinkään suomibaariin selvittämään sitä että ollaanko me nyt viikkoturisteja vai vallan talviasukkaita (sitäkin on joskus minulta kysytty).
Saksalainen talviasukas on muuten nimeltään "extremo cuadrado de" se on paikallisten käyttämä nimitys, onko kuinka yleinen sitä ei tietolähteeni paljastanut ei myöskään sitä millä nimellä suomalaisia haukutaan.
Mutta kun turisti tuo leivän niin pakko heitäkin on saarella sietää.Yhtään sen suositumpia ei suomalaiset siellä ole kuin muutkaan kansakunnat turha on kenenkään luulla itsestään liikoja.

Meillä on häämatka tekemättä jos joku kysyy niin sanon että tultiin häämatkalle.

1 kommentti:

  1. Hyvähän ae että häämatkakin tulee hoidettua jos kerran aikoinaan onkin jäänyt tekemättä. Pian pääsette kävelemään kuivilla kaduilla ilman loskaa. Montakos patikointia aijot tehdä reisussanne? Mukavaa matkan odottelua teille.

    VastaaPoista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.