Steveco Areena 21.4.2024

keskiviikko 20. maaliskuuta 2019

20.3.2019


Se on kevättä ilmassa, mustarastaat herättälee laulullaan herkkäunisen jo aamulla neljän aikoihin.
Sain eilen kaveriltani tuollaisen ten+ kortin hän ei muistanut kuinka paljon siellä on latausta (Euroja) jäljellä mutta johan tuo pelkkä korttikin maksaa 2 € joten ainakin sen verran tuli säästöä.
Yritin eilen myös rekisteridä tuon kortin netissä omalla nimelläni mutta en siinä onnistunut, systeemi ei kelpuuttanut asuinkunnakseni Kotkaa vaan tarjosi jotain Teneriffan kuntaa ja kun en ainakaan toistaiseksi siellä vielä asu niinpä luovuin leikistä.
Täytyy heti aprillipäivänä ladata tuolle kortille muutama kymppi rahaa ja kysyä onko vielä saatavilla Titsan aikataulua paperiversiona, seurassani matkaavat rouvat saavat saavat ostaan oan ten+ korttinsa jolla pääsevät sitten omille kauppareisuilleen.

jälkieditointi
Ilta on aamua viisaampi kuuluu sanonta, minusta ei saa viisasta tekemälläkään mutta tuon bussikortin rekisteröidissä onnistuin kun valitsin asuinpaikakseni Puerto de la Cruzin ja sen postinumerohan on melkein sama kuin meillä täällä useamman puerton kaupungissa. Siellä 38400 täällä on ollut joskus itselläkin 48400.
Lopullinen kortin akvitointi tapahtuu paikanpäällä kun se käytetään lukulaiteessa.
Kortin saldo on tällähetkellä 1,60€

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.