Steveco Areena 21.4.2024

perjantai 20. syyskuuta 2019

20.9.2019

Kuva on vuodelta 2011 ja hotellista joka silloin kantoi nimeä Luabay nykyistä nimeä ei tiedä niin tiheään se on vaihtunut.
Lueskelin matkaopasta vapauteen, eli mikä olisi paras majoitus reissuun, blogissa puhutaan pidemmmästä reissusta mutta ihmettelen monen suomalaisen mieltymystä lyhyelläkin lomalla omatoimiseen vuokralla asumiseen.
Itse olen vannoutunut hotellimatkaaja juurikin sen heppouden takia ei tarvitse siivota ja voi kävellä valmiiseen ruokapöytään.
Aamiainen on tärkein ja mitä aikaisemmin se tarjoillaan sitä parempi, kuvan hotelli oli tässä suhteessa hyvä aamiaiselle pääsi jo muistaakseni klo 7, se on hyvä jos on aikomus tehdä esim patikkaretki saaren toisella laidalle.
Moni näistä "itsetoimisista" vuokralla-asujista sanoo että se hotellin aamiainen on aina samanlainen siksi tykkäävät tehdä aamiaisensa itse, haluaisen nähdä sen päivittäisen vaihtelun.

Hotelihuonehan on usein kuvanmukainen pieni studio joka ei sinänsä haittaa eihän siellä paljon aikaa vietetä mitä nyt nukkumassa käydään.
Ulkona liikkujalle ja retkeilijälle olisi tärkeää jos huoneessa olisi mahdollisuus huuhtaista hikiset vaatteet puhtaiksi ja ripustaa ne esim. parvekkeelle kuivumaan.
Tiedän että on mahdollisuus käyttää esim. pesuloita mutta kyllä tuollainen huone missä olisi sama varustetaso kuin on esim. Vierumäen Juurtolassa olisi kova sana esim. Teneriffalla.


Juu ei ole kuin menolippu Malagaan missä kylmät kivilattiat odottaa, kaikki muu matkan suhteen on ns. vaiheessa.
matka jatkuu....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.