Steveco Areena 21.4.2024

lauantai 26. lokakuuta 2019

26.10.2019

Olen säästänyt aikaa 1,5h, rahaa 11€ ja auttanut ympäristöä aiheuttaen 7 kg  vähemmän CO2 päästöjä ympäristöön näin ainakin kertoo Resq Club sovellus.
Tämä säästö on syntynyt kun olen 3 kertaa tilannut ruokaa tuolla sovelluksella.
Laskin Finnair päästölaskurilla että edestakainen lento Helsingistä Teneriffalle lisää CO2 päästöjä 1015 kg . Laskin jotta syömällä Resq sapuskaa 435 annosta niin kompensoin yhden henkilön Teneriffan lentomatkan päästöt.

Tiutisen työväentalo kertoi Citynomadi
Latasin puhelimeeni Citynomadi sovelluksen ja testattiin sitä ajellen autolla ympäri Tiutisen saarta, ehkä tuo sovellus toimisi paremmin kävellen kuin autossa mutta kyllä se on ihan näppärä sovellus sekin.En usko että alan tuonne mitään reittejä latailemaan vaikka sekin mahdollista olisi.

Kerroin edellisessä postauksessa eräästä Anagan ravintolasta katselin sieltäpäin polkuja ajatuksella että jos vaikka pienen pätkän vielä tuolla kulkisi.
Latasin oman kulkemani polun tuon punaisella merkityn ja nacho1951 kulkeman sinisellä merkityn GoogleEarth sovellukseen ja vertailin.Polut sivuavat toisiaan vaikka luulin että olisi ollut osittain "samalatu".
Sinisen polun aloituspisteestä on n 2,5 km matka 200 metriä pitkälle vesitunnelille sen voisi käydä katsomassa ja palata takaisin la Cochineraan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.