Steveco Areena 21.4.2024

sunnuntai 24. marraskuuta 2019

24.11.2019

Kuukauden perästä on jo Joulu ja siintä viikko niin lähdetään Fuengirolaan.Vähän pitää funtsia mitä siellä tehdään ettei jää ihan viime tippaan.

Ostin Espanjan Aurinkorannikko nimisen retkeilyoppaan jossa on 50 reittiä, kiinnosti ensi alkuun kovasti kirjan 19. reitti  Marbellan kattojen yllä mutta kun netistä löytyy hyviä vidoita niin taidan tuonkin hylätä sillä se on aikamoista luohikossa kulkemista sudenhyppyineen,välillä pitää ottaa kädetkin avuksi.
Maisemat La Conchan huipulta on kyllä hienot näkyy hyvällä ilmalla aina Afrikkaan asti, kunto ja pää kyllä kestäisi mutta polvestani en tiedä.


Selvittelin myös koirapoika Maunon oikeuksia matkustaa julkisilla kulkuneuvoilla metroonkaan ei tämän tietolähteen mukaan hyväksytä yli 10 kg painavia koiria mutta Fuengirolan kaupunkialueen busseissa Mauno saa matkustaa puoleen hintaan. Eli haaveeksi jää kun suunnitelin Maunon kanssa kävellä pitkiä lenkkejä yhteen suuntaan ja tulla sitten julkisilla takaisin.
Onnistuu jos poikani hakee aina autollaan jostain pois mutta omassa autossakin pitää koiralla olla valjaat tai olla kuljetushäkissä.

Lipun osto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.