Steveco Areena 21.4.2024

torstai 26. joulukuuta 2019

26.12.2019

Siinähän taas Joulu ohi meni että hurahti, ensin perinteiset hautausmaa käynnit täällä kotikulmilla ja sitten Joulun viettoon Espoon suuntaan.
Tipparellulla mentiin ja kartanovolvolla tultiin pois, vaihdettiin tyttären kanssa autoja viikoksi mahtuu paremmin sitten Fuengirolan matkapakaasit ja Mauno kyytiin.
Tammikuun 2.pv sitten palautetaan Volvo kun tytär tai vävy on ensin kärrännyt meidät lentokentälle.
Tipparellu jää heidän pihalleen vartoomaan meidän "Fugesta"paluutamme.
Muuten meni ihan hyvin paitsi että kotimatkalla PT silmälasien sanka meni katkipoikki, liimasin sen eilen mutta ei tullut hyvä, uudet pitää hommata ja vielä ennen reissua jos ehtii.
Eikä siinä vielä kaikki jostain  hän kehitti itselleen vatsafunssan on nyt kaiken yötä ravnnut vessassa, aivan "vetenä" tulee kuulemma ja molemmista päistä.

 Melkein vois suvivirttä veistä sillä niin komiasti nurmet vihannoi aattona Laajakosken hautausmaalla kun käytiin kynttilät viemässä läheistemme haudoille.


Tästä  Korpilammen hotelliniin tyylistä tulee vävylleni kuulemma aina mieleen Dee Dee Ärrä, käytiin siellä kääntymässä kun koeajoin sitä "kartanovolvoa".

Onni sai meiltä viimeksi Kotkassa käydessään vanhan kännykän leikkikalukseen nyt Jouluna hän oli huomannut että sillä ei voi soittaa kun akku on aivan loppu, kyseli puhelimen laturia.Onhan meillä laturi jossain jemmassa mutta sitä ei uskalla Onnille antaa saa vielä sähköiskun kun sitä pistorasiaan kytkee.
Täytyy sanoa että pappa on jonnekin hukannut.
Meillä ei läträtty
Jatkan vielä, liitän kuvan Googlen Albumiarkistosta tuonne Pasaatin pesuhalliin vien tyttären Volvon sisä- ja ulkopesuun palkaksi auton vaihdosta.
Tässä Cromebook koneessa on käytössä ennakoiva tekstin syöttö käytössä otan sen pois käytöstä jos osaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.