Steveco Areena 21.4.2024

torstai 5. maaliskuuta 2020

5.3.2020

Oli eilen aikamoisen kurja keli kun ajeltiin Helsinki-Vantaalle, alkumatkan pystyi ajamaan 100 km/h mutta kun ohituskaistalle ei sen sohjoisuuden takia ollut loppumatkastat asiaa niin nopeus putosi 80 km/h välillä jopa vähän sen alle.
Hyvin silti matka joutui ehdittiin käydä jopa tyttären luona kaffella ja kuulostella miten se heidän Fuengirolan matkansa oli mennyt.Hyvin kuulemma aina siihen asti kunnes sairastuivat kaikki muut paitsi Enni.
Onnia käytettiin siellä lääkärissäkin ja diagnoosi oli tavallinen flunssa mutta kotiin tultua piti käydä uudelleen ja nyt Jorvin diagnoosi oli keuhkokuume.
Vävyn kanssa kantsii olla hyvissä väleissä nytkin sain Espanjan tuliaisena tölkin olutta.

Nikon kone oli laskeutunut 16:40 me oltiin paikalla 16:43 mutta jouduttiin odottelemaan jonkin aikaa ennenkuin poika tuloaulaan ilmaantui.
Niko viettää nyt täällä pienen "hiihtoloman" pätkän ja palaa takaisin Fuengirolaan sunnuntaina.


 Nikon perhe on ollut nyt 2 kuukautta Fuengirolassa ja asuneet tuossa Santa Margarita kämpässä, hyvin on kuulemma mennyt, koulu ja koripallo ovat sujuneet myös hyvin.
Eilen illalla kun olivat lähteneet vieraidensa kanssa syömään niin varkaat olivat murtautuneet pihan puolelta kämppään ja vieneet mitä kiireessä ehtivät mm. 2 tietokonetta ja Nikon rippilahjaksi saaman arvokkaan rannekellon.
Mauno koira oli yksin kotona mutta ei ollut tiettävästi käynyt hampaineen kiinni varkaisiin mutta oli haukkunut pihalla niin pirusti että norjalainen naapuri oli tätä ihmetellyt ja tuonut Maunolle muutaman koirankeksin.Mutta ei hänkään tajunnut että varkaat on talossa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.