Steveco Areena 21.4.2024

perjantai 20. maaliskuuta 2020

Matkan muistelua 12.3.2020

Rouvat olivat sopineet täksi päiväksi tekevänsä ostosreissun Titsalla Santa Cruziin siis minun rouva josta käytän nimeä PT (personal trainer) ja Puertossa vakituisesti asuva rouva josta käytän nimeä Pipa.
Pääsin seurueeseen mukaan mutta nyt ei mentykkään millään Titsalla vaan vuokraamallani autolla.
 Ajeltiin siis Santaan ja siellä Primark kauppakeskukseen, auto sinne kaupan parkkihalliin ja ei muuta kuin shoippailemaan sehän se on matkailun kohokohta ja eräille kauhistus.
Kuljin tuon kaupan lävitse liukuportaita hyväksi käyttäen aina kattoterassille asti, löysin läpikulkumatkalla itselleni 2,50€ maksavan paidan jonka ostin ja kunhan tästä karanteenista vapaudun niin pistän sen päälleni niin pappaparkin ukotkin näkevät miten ihana se on.

Vietin siis aikani täällä kauppakeskuksen katolla olevassa baarissa kaasuvettä nauttien, oli täälläkin jotain katseltavaa.
Rouvat saivat siis shoippailla ilman aikarajoitusta ja yllättävän nopeasti alta tunnin hekin katolle ilmaantuivat, Pipa oli ostanutkin jotain mutta PT ei yllättäin yhtään mitään.

 Rouvat joivat katolla kaffet ja sitten jatkettiin matkaa nyt Candelarian suuntaan ja siellä ennen käymättömään Guachinche Los Parrandas III ravintolaan syömään.


Kännykän avulla löydettiin paikka helposti.
Sehän näissä Guanhincheissä on usein ettei ole ruokalistaa tai se on vain esim. liitutaululla tai tarjoilija kertoo mitä talo tarjoaa.
 Nyt oli kunnon lista josta tilattiin kaikki samaa eli Chuleta de Cerdo, juomaksi puoli litraa talon viiniä ja pullo kaasuvettä, autoilijahan ei voi viiniä paljon naukkailla lasillinen menee toinen on jo liikaa.
Tämän näköinen annos sieltä eteen kannettiin, PT jätti puolet syömättä se pyydettiin paketoituna mukaan ja saatiin, joskin se päätyi lopulta hotellin jääkaapin kautta roskikseen.
Tuo oranssi tuossa lautasella on jollain juustohyölällä siivutettua ja paistettua porkkanaa, erittäin hyvää.
Tämä Guachinche on varsinainen "hehtaarihalli" jossa on hyvä järjestää isotkin ruokatreffit, meillä oli vain kolmen hengen synttäri etkot.

 Jatkettiin autoilua noustiin saarta halkovalle tielle TF-24 jota myöten ajettiin El Portilloon kaffelle.
En ollut Arafosta ylös nousevaa tietä (TF-523 ennen ajellut, nyt on sekin siis niin nähty.
El Portillon kaffe paikka.
Portillosta sitten vain ajo alas Puertoon, Pipa ensin kotiin ja sitten auto parkkiin hotellikadulle.
Muistaisin että kävin vielä hotellin uima-altaalla huuhtomassa caliman ja koronan pölyt pois.
Illallinen hotellilla ja kaffet sitten siinä La Pazin Taxi aseman vieressä olevassa katukuppilassa.
Sellainen päivä se.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.