Steveco Areena 21.4.2024

sunnuntai 22. maaliskuuta 2020

Matkan muistelua 14.3.2020

Kuva on Facebook sivulta Kuvia Karhulasta / Tiina Huovinen .Kuvausvuosi1949

Siintä tuli tänään kuluneeksi tasan 70 vuotta kun minä tuolla Toivelinnassa synnyin.
Jossitella ei kannata mutta näin jälkikäteen ajatellen tein vika valinnan kun tämän synttäreiden pakomatkan varasin.
Varaushetkellä ei koranaa ollut Kotkassa eikä Puerto de la Cruzissa ja matkoja järjestettiin joten en osannut edes aavistaa sitä miten pahaksi tämä pandemia viranomais toimintoineen tuon viikon aikana kehittyy.
Nyt ollaan matkan jälkeen oltu 5 päivää karanteenissa, ei ole koronan oireita, en myöskään usko tartuttaneeni välillisesti muita kansalaisia, pysyttelen kuitenkin neljän seinän sisällä ja tilaan ruokamme K-Marketin palvelusta.
Mutta päivän tapahtumiin lyhyesti, yhtään kuvaa en koko päivänä ottanut ne ovat joko vanhoja tai matkatoimisto Tjäreborg sivuilta kopiotuja.

Kuva v. 2019
Koronan leviämisen estona lauantain kauppahallin kirppiskin peruttiin, ei tiedetty mitä tehdä, vietettiin tylsää hotelli elämää, kertaakaan ei poistuttu hotellialueen ulkopuolelle.

Tjäreborg kuva
Niin kauan kun aurinko paistoi löhöiltiin altaalla, mutta eihän se aurinko pahoille paista, tänäänkin paistoi vain pari tuntia.
Kuunneltiin matkalaisten puheita koronasta ja kännykän avulla seurattiin uutisia/sosiaalista mediaa.
Iltasella lähetin parille hyvälle monivuotiselle Puerton ystävälleni kainon tiedusteluviestin jossa kyselin että uskaltavatko he enää koronan pelossa liikkua missään, ehdotin myös tapaamista hotelli Masarussa.

 Tjäreborg kuva
 Lyhyestä varoajasta huolimatta tapaaminen sopi Tarjalle ja Kaisalle.
 Tjäreborg kuva
Tarjosin heille syntymäpäiväni kunniaksi vaatimattoman illallisen hotelli Masarun Buffetissa.

Tjäreborg kuva
Meille PT:n kanssa tuon hotellin asukkaille illallinen sisältyi maksetun matkan hintaan, meillä oli myös oikeus viedä laskua vastaan omia vieraitamme tänne illastamaan.
Pari tuntia tuolla mukavasti vierähti.
Jatkettiin vielä iltaa hotellin aulabaarissa minulla ainakin oli hauskaa, vaikkei vanhenemissa mitään hauskaa olekkaan, nytkin ollaan 7 kymppisenä kuukausi karenssissa vai olenko valtiovallan erityisessä suojetuksessa.
Haluan tässä nyt vielä kiittää Tarjaa ja Kaisaa siitä että paikalle saavuitte ilman teitä olisi päivä ollut hyvinkin ankea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.