Steveco Areena 21.4.2024

lauantai 4. huhtikuuta 2020

3.4.2020


Tuli vähän suttuinen video kun lumihiutale osui kännykän linssiin.

Mammallani oli tapana sanoa:- "minnes se poika taas ittiään valjastaa" kun olin kylille lähdössä. 
Tänään valjastin eli puin lenkkivaatteet päälleni ja kävelin tuon samaisen lenkin kuin toissapäivänä.
Lenkkiajaksi valitsen sen kaikista suurimman lumisateen ajankohdan, tunti ennen tai tunti jälkeen lenkin ei satanut ja aurinkokin pilkotteli taivaalla.
PT soitti kun olin tuon lenkin puolivälissä, sanoi joutuvansa viemään äitinsä Kela-taksilla entiselle työpaikalleen keskussairaalaan, anoppini on jo sen ikäinen että saattaja on välttämätön.
Korona ei ollut käynnin syynä vaan kivulias vyöruusu, nelisen tuntia kesti heidän reissunsa ennenkuin päivystävän keikkalääkärin pakeille pääsivät.
Sekä potilas että saattaja saivat koronaa vastaan suojakseen hengityssuojaimen, PT:n kertoman mukaan koronaa epäilevien potilaiden näyte otettiin sairaalan ulkopuolella esim. heitä kuljettaneen auton ikkunan kautta.
Kaksi hoitajaa tuli auton luokse, potilas avasi ikkunan jolloin hoitaja otti korona näytteen pumlipuikolla tutkittavan nenästä ja sujautti sen toisen hoitajan auki pitämään näytepurkkiin joka suljettiin välittömästi.Testattavat eivät tulleet sisälle sairaalaan.
Yhteen näytteen ottoon aikaa kului vain minuutti pari, PT kertoi että näitä testattavia kävi parikymmentä sinä aikana kun he siellä olivat.

Kaverit joita olen lenkilläni tavannut tai puhelimella jututtanut sanovat heillä olevan tylsää. 
Minun vuorokausi rytmiini on tullut 3:n tunnin muutos, nyt kun ei pääse äijäparkkin kahville eikä uimahallille/kuntosalille, minut on  siirretty ns. leukaryhmästä riskiryhmään.
Tuon 3 tuntisen tilalle on pitänyt jotain korvaushoitoa keksiä, olen siinä toistaiseksi tylsistymättä onnistunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.