Steveco Areena 21.4.2024

perjantai 10. huhtikuuta 2020

9.4.2020

Matkataan vähän matkaa ajassa taaksepäin tämän vuoden alkuun ja Fuengirolaan. 
Poikani ja hänen avokkinsa Heli olivat menneet sinne omalla autollaan halki Euroopan, sairastuivat matkalla "flussaan".
Me PT:n kanssa lennettiin sinne 3.1 mukanamme Niko 15v. ja koirapoika Mauno.
Minä ja PT sairastuttiin hetimiten "flussaan" . PT kävi lääkärissä ja lääkäri meillä, minulla oli sitkeä kuiva yskä ei kuumetta, muistan yhtenä yönä hikoilleeni niin pirusti että lakanat oli aivan märät.
Tyttäreni perhe kävi tuolla Helmikuussa, kaikki 4 sairastuivat "flunssaan" pahiten Onni 3v. jolle kehittyi kehkokuume todettiin matkan jälkeen Jorvissa.
Poikani yhtiökumppani perheineen lomaili siellä samankadun varrella, heistä 4:stä 3 sairastui flunssaan, tämä neljäs joka ei siellä sairastunut potee nyt kolmatta päivää korkeaa kuumetta.
Tätä kyseistä poikaa käytettiin tänään(9.4) Kotkan keskussairaalassa sanoivat olevan keuhkoputken tulehdus, korona testiä ei hänesä otettu.

kuvattu 11.1.2020
 Lääkärillä on oranssin väriset haalarihuosut ambulanssikuskilla siniset. Veivät PT:n porukalla lääkäriasemalle, pitävät siellä päivän ja antoivat antibioottia suoneen.

Nyt jälkeenpäin moni meistä ajattelee/toivoo että tuo "flunssa" olisi ollut Korona lievänä, oltais siintä saatu jonkinasteinen immuniteetti. THL alkaa tutkia satunnaisotannalla koronaviruksen leviämistä vasta-ainetesteillä, toivottavasti joku meistä saa kutsun testiin.
Poikani on perheineen Fuengirolassa näillä näkymin kesäkuun loppuun, miten sitten kotiinpaluu tapahtuu on vielä auki.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.