Steveco Areena 21.4.2024

tiistai 28. huhtikuuta 2020

Matkamuistoja


En ole ollut koskaan missään lemmenlaivalla tai vastaavalla risteilyllä, Ruotsissa, Tallinnassa ja Viipurissa on laivalla käyty, mutta jos pitäisi olla esim. viikko jossain lemmenlaivalla niin ei tulis mitään uso se. Minulle on kyllä suositeltu Niilin jokiristeilyä mutta näkemättä tekemättä on sekin.
Melkein samaan kategoriaan lemmenlaivojen kanssa lasken IA makettimatkat joissa jonnekin suljettuun lomakylään (Bahia Feliz) lennetään ensin vajaat 5000 km ja sitten sulkeudutaan/linnottaudutaan hotelliin viikoksi nauttimaan palveluista, ei kiitos.
Entäs sitten tämä monelle niin rakas Puerto de la Cruz
Jos nyt olisin tuohon pikkukaupunkiin ns. rakastunut niin tuon toisen blogini nimi olisi kyllä joku muu kuin Tenerife 
Sillä kyllä tuo kaupunki on hyvinkin nopeasti nähty ei sinne tarvitse kahtakymmentä kertaa  mennä nähtävyyksiä pällistelemään. Onneksi Teneriffan saarella riittää muutakin nähtävää ja koettavaa mutta nehän eivät suomibaarien porukoita juurikaan kiinnosta.
Google haulla ravintolat Puerto de la Cruz  tulee esiin joko joukko kaikenmaailman ravintoloita joista sitten itse kukin valitsee mieleisensä.
Usein ihmettelen miksi mennään kanarialle syömään suomalaista ruokaa.
Tarjontaa on siis moneen makuun, itse on tärkeää että hotellissa on kunnon varhaisaaimiainen, mieluusti jo klo. 7 alkaen. Puolihoito on nykyisin vakiintunut edullisuutensa vuoksi ohjelmaan.
Teneriffan erikoisuus ovat Guachinche ravintolat jotka kilpailevat tiukassa viranomais valvonnassa muiden raflojen asiakkaista.

Sitten tulee vielä nämä kylpylät niissäkin on tullut joskus käytyä , PT oli saanut jostain "lahjusta" 2 matkaa kotimaan kylpylöihin, Haikkoon ja toisen Alangolle molemmat menetteli kun itse yhdisti matkoihin muutakin (golf) toimintaa.
Virossa on sitten käyty ihan rahalla maksetuilla matkoilla, omalla autolla tai "kolhoosi" kyydillä, noista kylpylähotellien hintaan sisältyvistä hoidoista on sitten valittu jotkut kiinnostavat.

Ehkä tässä vielä matkaillaan, ainakin Puolassa käydään.

1 kommentti:

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.