Steveco Areena 21.4.2024

keskiviikko 8. huhtikuuta 2020

Viruksia

Testasin tänään kännykällä Tenerife blogiani internetversiona, kun niitä Blogiarkiston päivämääriä klikkaili niin esiin ponnahteli kaikennäköisiä sivustoja. Muutamista nappasin "malliksi" kokoruudun kaappauskuvan.

kts. hinta 15€/vko + 5€ kertaluontoinen liittymismaksu.

Tämä AVG oli mielestäni pahin se tehtiin Googlen nimissä, tuli ilmoitus joka kertoi että matkapuhelimessani on havaittu 3 virusta ja kehoitettiin nopeasti ennenkuin puhelin tuhoutuu asentamaan Maailman paras virussuoja.
En asentanut suljin mainoksen, kun tuo mainos tarpeeksi monelle näytetään niin jokuhan sen varmasti asentaa ja menettää rahansa.

 Estäkää nämä. 
Mainittakoon että kännykässäni ei silloin ollut F-Securen FREEDOME päällä syystä että se estää mm. Sports Track ohjelman toiminnan.
Kun laitoin Freedomen päälle niin se ilmoitti aina mikä sivusto haluaa minulle niitä ilmoituksia lähettää.
Näistäkin sivuista otin kuvat.

Tarkistin blogini Kotimikro lehden sivuilta löytyneellä verkkotyökalun avulla, testin tulos  The latest tests indicate that this URL contains no malicious software and shows no signs of phishing.
Googlen kääntämänä sinisellä >
Viimeisimmät testit osoittavat, että tämä URL-osoite ei sisällä haittaohjelmia eikä siinä ole merkkejä tietojenkalastelusta.

Tein tämän testin siis heti tuon kännykkä selailun jälkeen.

Lähetin taas kerran Googlelle ilmoituksen tästä, automaatti sieltä kohteliaasti kiitti, saas sitten nähdä mihin toimiin se johtaa vai johtaako mihinkään.
Koronaan ei ole vielä rokotetta eikä kunnon lääkitystä mutta kyllä nämä tietokonevirukset pitäisi pystyä poistamaan, itse en tähän pysty. Jos tähän ei lääkettä löydy niin suljen tuon blogin.
Viimeisenä keinoja kokeilin kaikkien kommenttien poistamista se oli helpompaa kun käydä kaikki yksitellen lävitse.Tuhosin siis laiskuuttani teidän arvokkaat kommentit olen siitä pahoillani, olisin halunnut ne säilyttää muistona.
Pikaisen testauksen perusteella tuo näytti tepsivän jos ei sitten Google ollut asialla etänä.
Pyydän teitä ilmoittamaan epäasiallista sisällöstä suoraan Googlelle.

  
Karanteeniajan matkailua.
Pitäkää näinä tautiaikoina itsenne ja laitteenne turvassa viruksilta hankkimalla virusturvaa.

P.S Jouduin sulkemaan tuon Tenerife blogini ainakin tilapäisesti.

2 kommenttia:

  1. Hitsi soikoon. Meil on päältäladattava.😂😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voip olla että joskus vielä käydään ulkomaillakin.

      Poista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.