Steveco Areena 21.4.2024

perjantai 15. toukokuuta 2020

15.5.2020


Tommy Tabermann: "Jotka tulevat suorinta tietä, saapuvat tyhjin taskuin. Jotka ovat kolunneet kaikki polut, tulevat säihkyvin silmin, polvet ruvella, outoja hedelmiä hauraassa säkissään. Niin se ystäväni on, niin se on, että eksymättä et löydä perille. 

Etsin aikani kuluksi kuvan käsittelyohjelmaa jolla voi liittää kuvan päälle tekstiä, onhan niitä mutta kun sen pitäisi yksinkertaiselle ukolle helppokäyttöinen ja lisäksi ilmainen.
AddText on lähelle sitä jota hain mutta se ei anna kirjoittaa kuin 35 merkkiä kuvaan, ilmeisesti ne haluaa että jengi päivittää sen parempaan  maksulliseen premium versioon.

Piti jo aamulla jotain kirjoitella mutta eksyin testailemaan noita kuvaohjelmia ja sitten alkoi päivän tärkeimmät, ensin piti viedä PT boping näyte Karhulan terveyskeskukseen.
Sieltä jatkettiin sitten sinne Riilanlahden työleirille, ei ole siellä vielä valmista ja jos yksi homma saadaan finaaliin niin jo pari kolme muuta on suunnitelmissa.
Nyt viritellään suunnitelmaa jossa vanha muurattu avotakka poistetaan ja tilalle jonkinlainen paremmin lämpöä luovuttava valmistakka.
Eilen kävin saunasta 3 kertaa uimassa, vesi oli noin 10 asteista tänään en saunonut enkä uinut, väsäsin kekkilän ympärille seiniä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.