Steveco Areena 21.4.2024

perjantai 8. toukokuuta 2020

Suunnitelma Krakov Zakopane

Suuntaan antava suunnitelma laadittu korona pandemian aikana sitä silmällä pitäen että tuonne vielä joskus pääsee vierailemaan.

Jos syyskuun alussa yrittäisi, edestakaiset lennot 8 kilon lentolaukun kanssa maksaisi 142,86 €

Auton vuokrausta alkuun suunnittelin mutta mitä enempi lueskelin taas noita vakuutus-  sun muita ehtoja niin päädyin siihen että ei kiitos. Lähes samaan hintaan ja vailla huolen häivää pääsee paikasta toiseen kun käyttää taxeja ja julkisia kulkuneuvoja.

1. päivänä siis lento Krakovaan 8:30 - 9:30 ja sieltä heti Taxi alle ja suuntana Auschwitz-Birkenau
 luulisin että kolmessa tunnissa on Auschwitz- Birkenau nähty  ja Wieliczkan suolakaivoksen voisi vielä käydä katsomassa tähän menesi n. 2 tuntia ,Taxi odottaa ja vie yöksi johonkin valitsemaani hotelliin (ei vielä hotelli valintaa) . Jätän tuon suolakaivoksen pois ohjalmasta sillä siellä on saamani tiedon mukaan n. 30 astetta lämmintä se saa minut hikoilemaan.



2. Päivän ohjelma riippuu siintä mitä eilen jäi näkemättä. Mutta luulisin että tulopäivänä ehtii nähdä Auschwitz-Birkenaun käydä jossain matkan varrella syömässä ja ajella Zakopanen hotlaan yöksi.
Tarkoitus tällä on matkalla ettei tutustuta Krakovaan vaan matkan pääkohde on Zakopane.
Krakovaan voi tehdä sitten kokonaan uuden esim. pitkän viikonloppu matkan.

Majoituspaikka Zakopanesta on valitsematta valitsen yhden hengen huoneen ettei kuorsaukseni häiritse mahdollista matkakumppania PT se ei tällä matkalla ole.
 Aamiaisen jälkeen sitten kävellen ympärtistöön tutustumista ja vaikka suksimäkeen.


3. 4.5. 6. päivä.
En etukäteen ole sen tarkemmin suunnittele että mitä minäkin päivänä tehdään mutta kun on 3 kokonaista päivää aikaa touhuta ja paluu päivänäkin vielä jotain ehtii koska lento lähtee vasta 20:25
Mutta näitä asioita epämääräisessä järjestyksessä meinasin.


Meren silmään (hevosella)



Koskenlaskun ja vierailun linnaan voisi tehdä samana päivänä.



Linkkejä 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.