Steveco Areena 21.4.2024

tiistai 16. kesäkuuta 2020

16.6.2020

Kotka on jossain ensimmäinen jos muussa niin nyt on leikkivälinevalmistaja Lappset Groupin sarjatuotannossa oleva Muumitalo pystytetty Katariinan Meripuistoon.Tyttären poikani Onni on tästä tiedosta varmaan innoissaan kun hän niitä muumeja fanittaa, "ei muumitaloa lukita yöksi hei muumi".
On se niin kiirus ollut etten näitä Tammisotilaita ollut ehtinyt nähdä kuin eilen kun pidin vapaapäivän työleirin hommista.Kymensanomat antaa jutussaan lisätietoa halukkaille.
Lampaitakin on taas tänne tuotu kaupunkilaisten iloksi ja pakolaisten lisäksi, eilen oli vaan niin lämmin ilma että lampaat pysettelivät kuvassa näkyvän katoksen varjossa, mutta 6 kpl heitä siellä oli.

Tänään jatkuu työleiri sahautin eilen terassilautaa määrämittaiseksi, ne naputtelen paikoilleen kunhan sinne mökille nyt ensin pääsen on nääs kuskattava ensin anoppia muistipolille ja takaisin.
Illalla on sitten klo. 20 vuorossa jalkapalloa Miesten Suomen Cup ottelu KTP-Ilves, sitä ennen on ehdittävä käydä saunassa ja ainakin pari kertaa järvessä eli ohjelmaa on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.