Steveco Areena 21.4.2024

maanantai 8. kesäkuuta 2020

8.6.2020

Nyt ne on hommat työleirillä sillä mallilla että lopetellaan ja aletaan nauttia kesästä ja hyttysistä.
Vähän se lähti ns. mopo käsistä ensin piti vaan siirtää halkopinot mökin seinustalta pois kun eivät saa vakuutus- ja paloviranomaisten mielestä siinä olla.
Sitten kun se oli tehty niin lapsukaiset ilahdutti isäänsä ostamalla sille Kekkilän paskahuussin pöntön synttärilahjaksi, no sillehän piti rakentaa seinät ympärille eihän siellä muuten kehtaa asioitaan toimittaa.
Viimeiseksi vedettiin vähän "pinotexiä" mökin pintaan niin vanhakin näyttää nuoremmalta, itseasiassa toi litku mitä pintaan vedettiin oli Valtti Coloria sitä meni kaikkiaan 21 litraa valtaosa mökin seinään osa hihaan ja maahan. Tiukkaa kamaa tiukasti pysyy PT:n iholla ja käsissä kiinni, minun käsissäni ei ole kuin känsät.
Eilen piti vielä näprätä kaivoon uudet nurkat ja tuonne järven rantaan uusi laiturinkaide.
Tuo laiturin nokka onkin minun mielipaikkani mökillä siellä mukava istua löylyjen välillä, vilvoitella ja miettiä tulevia retkiään. Mökin kiikutuolissa muistellaan sitten vanhoja.

Onhan täällä kaupungissakin tekemistä voi mennä äijäparkkiin kahville tai sitten kentän laidalle seurailemaan pelejä/harjoituksia. Maauimala on nyt jo auki oma vesijuoksuvyö pitäisi olla koronan takia, uimalan yhteydessä oleva kuntosali aukeaa 15.6 ja saunat 1.7 , näillä mennään.

2 kommenttia:

  1. Kauniilla paikalle tuo sinun työleirisi joka nyt sitten muuttuu vapaaäajan asunnoksi kun isoimmat työt on takanapäin.
    Oikein mukaaavia mökkireisuja taille ja terveisiö peränteeltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos terveisistä ja hyvää alkaneen kesän jatkoa.

      Poista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.