Steveco Areena 21.4.2024

torstai 23. heinäkuuta 2020

23.7.2020


Olinpahan eilen taas itseäni sivistämässä äijien toriparlamentissa, eräälle kuvan herroista vaimonsa tarjosi synttärilahjaksi parintonnin matkaa tai TV tuolia. Olisin valinnut matkan, hän valitsi tuolin.
Voihan siinä tuolissa istuen tehdä virtuaalimatkoja kukin mieltymyksensä mukaan eikä ole pelkoa korona tartunnasta.
Meillä tämä kuuluisa PT kysyi pari päivää sitten että minne minä haluaisin vielä matkustaa jos saisin valita.
Huom. sana jos, enhän minä kuitenkaan saa vapaasti valita lapset ostaa papalle synttärilahjaksi paskahuussin ainut valinta siinä on kasata se itse tai jättää työt vieraalle.
No kysymykseen minne vastasin ykkösenä on edelleen Puola/Auswitch/Zakopane.
Kakkosena tulee ikuinen haave Kuuba.Näihin kahteen kohteeseen minulla on valmiit suunnitelmat eli piirustukset jo olemassa.
Kolmosena on nyt koronan aikana mieleen tullut Norja mutta nyt pari päivää siellä virtuaalimatkaa tehneenä olen tullut siihen tulokseen ei ehkä kuiteskaan.
PT on mieltynyt meidän ensimmäiseen etelän kohteeseen Agadiriin ja haluaisi nähdä miten se on vuosikymmenien saatossa muuttunut.
Katselin sinnekin matkoja, suoria lentoja en valmismatkoista löytänyt, saas nyt nähdä minne matkareitti vie. 
Toisaalta onko tässä tilanteessa viisasta minnekään matkata postailee vaan vanhoja kuviaan esim. Annaan ja lukee S24 sivuilta kuinka noloja ne on.
PS. Nyt on vireillä synttärilahjahanke PT:lle se on valmistakka mökille ja arvaatte varmaan kuka purkaa sen  vanhan avotakan.

Ei ole Kööpenhamina kuin ennen eikä sitä ole mikään muukaan paikka/asia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.