Steveco Areena 21.4.2024

keskiviikko 5. elokuuta 2020

5.8.2020

Kuva on jo vanha se on otettu 11.2.2012 Teneriffalla sen nimisessä paikassa kuin Agua Garcia.

Muistui tuo koira vaan mieleen kun juuri eilen puhuttiin äijäparkissa erään minua kauemmin tuolla saarella aikaa viettäneen herrasmiehen kanssa koirista.
Tämä koira kulki kanssani 16 km pituisen lenkin vähän niinkuin suunnannäyttäjä oli ilmeisesti ollut ennenkin opaskoirana. No se siitä, muistelut siintä retkestä on tässä jos kiinnostaa.
Olen taas yrittänyt vähän lehdä aamulenkkiä kuntoni ylläpitämiseksi ihmetyttää vaan nämä ujot kotkalaiset joita lenkillä vastaan tulee, ei tervehditä katsotaan sivuun tai taivaalle tai kaivetaan kännykkään taskusta.
Teneriffalla lähes kaikki vastaatulijat tervehtiin iloisesti huudahtaen Hola! , viime lenkilläni aloin apinoida turkulaista kaveriani ja sanoin kaikille vastaan tulijoille iloisesti hyvää huomenta.
Osa meni tästä aivan hämilleen mutta kyllä he kaikki jotain vastasivat toiset jopa iloisesti hymyillen.


Tänään on ilmassa suuren urheilujuhlan tuntua siintä ehkä enemmän jatkossa jos on jotain kerrottavaa.

2 kommenttia:

  1. Täässä siten hyydellaan huomenia jo kaukaa jos joku sattuu vastaan tulemaan tai ohi pyyhältämään. kovinkin monta aamulenkkiä saa tehdä ettei ketään muuta koiran taluttajaa ole liikkeellä. joskus sitten taas useampikin ja siinä saa sitten koirsatkin hetken seurustella lajikumppaniensa kanssa.

    Vieläkö suunnittelet retkiä Teneriffan maisemiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä kun Maunon kanssa kuljen niin moni pysähtyy juttusille mutta on myös niitä jotka pelkää koiria, väistävät jopa kadun toiselle puolelle.
      Teneriffa on toistaiseksi jäissä mutta katsotaan jos ensi vuonna uskaltaisi matkaan, on siellä vielä käymättömiä paikkoja jossa haluaisi käydä vaikkakin ne pisimmät maastopolut taitavat olla jo liiankin haastavia.

      Poista

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.