Käytiin PT:n kanssa juhlistamassa hääpäiväämme ihan Haminassa asti paikkana oli Luonashuone kerho
pidettiin ns. matalaa profiilia etteivät vaan ala tykeillä mitään kunnialaukauksia (49) ampumaan.

Nämä tänään kuvaamani kaverukset tulisivat kotkaan pelaamaan mutta pelilupa antaa vielä odottaa, sattomuisin Nigerian lipussa on KTP värit.
Punaisesta ei härkä tykkää.

Kopioin tuohon alle Jukka Joutsin ansiokasta KTP historiikkiä vuodelta 1964.

Ylikuuma ottelu pelattiin Mikkelissä, missä Pallo-Kissat (MiPK) taisteli sarjapaikastaan. Rankkasateesta huolimatta tunteet pääsivät kuohumaan yli äyräidensä.
Kotijoukkue MiPK siirtyi alussa johtoon 3-0, mutta Tolsa kavensi kahdella maalilla lukemiksi 3-2. Puoliajan tauon jälkeen ilma oli muuttunut hirmuiseksi rankkasateeksi, KTP juoksi kentälle aloittamaan toista jaksoa - mutta MiPK ei.
Erotuomari (turkulainen Jossu Rubinstein) kutsui kotkalaiset rankkasateesta takaisin pukusuojaan odottamaan. Kaatosateen kastelemien kotkalaisten oli mahdoton ymmärtää ratkaisua - MiPK oli säästetty kaatosateessa värjöttelystä.
Lopulta pelin jatkuttua MiPK siirtyi 4-2 johtoon. Sitten tunteet kuohahtivat. Alkusysäyksen antoi linjamiehen liputus, KTP:n maalivahti Lehtinen oli kuulemma astunut rankkarialueelta ulos pallo kädessään. Rankkasade oli kuitenkin huuhtonut kaikki kalkkiset rajaviivat tyystin pois jo ensimmäisellä jaksolla.
KTP:n pelaajat protestoivat koko kasvaneella kiukullaan - Rahikka heitti pallolla linjamiestä, joka kaikkien hämmästykseksi löi lipunvarrella kahdesti KTP:n Itkosta naamaan. Itkonen piteli käsiä kasvoillaan, kunnes 'mieli meni punaiselle' ja potkaisi linjamiestä takamuksiin. Tuomari ajoi Itkosen ulos - järjestysmiehet saivat tehtäväkseen 'piirtää' kalkkiviivat uudelleen ennenkuin jatkettiin.
Odotellessa kotiyleisön pikkupojat etsivät 'aseita', joilla saattoi heitellä KTP-pelaajia - pian aikuisetkin yhtyivät leikkiin mukaan. KTP hävisi 6-2. Tuomari myönsi pelin luisuneen täysin hänen hallinnastaan - lipunvarrella Itkosta lyönyt rajamies oli heti pelin jälkeen 'salakuljetettu' Urheilupuistosta ulos - häntä ei päästy 'haastattelemaan' tapahtuneesta.
Kotkalainen 'Eteenpäin'-lehti otsikoi seuravaana aamuna: Tuomari käänsi säännöt päälaelleen Mikkelissä.