Steveco Areena 21.4.2024

perjantai 9. lokakuuta 2020

9.10.2020

 

Myllykylä sankarihaudat.
Tässä pari päivää taakkepäin käytiin pistämässä mökki jo ns. talviteloille, kaikki vesiastiat mm. tyhjennettiin ja ruokatavarat siirrettiin pois hiirien ulottumilta. Nyt saa tulla armoton talvi kaikkeen on varauduttu maalitkin tuotiin kaupunkiin etteivät jäädy ja mene piloille, tärpätit jäi sinne ne kun ei jäädy kuten ei myöskään viinat etenkään kun niitä ei ole tämä rosmoille tiedoksi.
Taittelin puukolla ison kassillisen havuja mökin pihakuusista mentiin nääs kotimatkalla kolmen eri hautausmaan kautta ja pistettiin neljä hautaa talvikuntoon.

Onni täytti eilen 4 vuotta, tilattiin hänelle synttärilahjaksi isojenpoikien pyörä, tuli siinä paketissa myös apupyörät mutta sovittiin että niitä ei asenneta.
Tarkkana pitää muuten olla kun jotain netistä ostaa ettei tule huijatuksi, PT sai Postin nimiin naamioidun huijausviestin jossa sanottiin että pakettianne ei voitu toimittaa kun joku maksu on jäänyt matksamatta ja pyydyttiin heti maksamaan.
Sanoin heti että älä maksa se on huijausta, nyt on pyörä kasattuna Kotkassa ja penninlatia siintä ei ole vielä maksettu, lasku tulee perästäpäin vähän samaa tapaan kuin ääni torvesta.
Jos ei nyt mitään koronaa tai muuta estettä satu niin viikonloppuna käydään pikaisesti synttäreillä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointisi ilahduttaa.Vastaan kun ennätän.